En fazla 3 bin TL hafif, Relaxed Claw Mouse önerisi

Bütçe
3000₺
Scyroxun sesi hoşuma gitmediği için onu ve tüm omron optikli mouseları listeden çıkardım.

Kampanyadan daha önceden faydanlandım maalesef.

Şuan r1 pro maxe yakınım denemeye değer gibi duruyor.
ben r1 pro kullanıyorum bir sıkınıtısını görmedim gayet güzel

birde hocam iyzico kampanyası ile baya düşük bir fiyattan alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun

Kesinlikle öneririm, sapasağlam ve kaliteli bir mouse. Aylardır kullanıyorum tek bir sıkıntı yaşamadım.
Daha iyi demeye değecek fark olmasa bile bundan iyi donanıma sahip Scyrox V6/V8 alabilirsiniz ancak bu kadar sağlam yapı kalitesi yok.

Relaxed Claw ile tutuyorum ben de.
Buda güzelmiş hocam sağol tavsiye için.

ben r1 pro kullanıyorum bir sıkınıtısını görmedim gayet güzel

birde hocam iyzico kampanyası ile baya düşük bir fiyattan alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun
fantechle vxe arasında kaldım şuan, ikiside iyi gibi ama arada baya fiyat farkı var o yüzden vxe daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Buda güzelmiş hocam sağol tavsiye için.

fantechle vxe arasında kaldım şuan, ikiside iyi gibi ama arada baya fiyat farkı var o yüzden vxe daha mantıklı geliyor.
İkisi arasında Fantech çok daha iyi ancak R1 de fiyatı için konuşursak oldukça iyi. Fantech almanız sizin açınızdan sorun yaratmayacaksa maddi açıdan zorlamayacaksa Fantech alın geçin.

İkisi arasında Fantech çok daha iyi ancak R1 de fiyatı için konuşursak oldukça iyi. Fantech almanız sizin açınızdan sorun yaratmayacaksa maddi açıdan zorlamayacaksa Fantech alın geçin.

Hocam şöyle birşey buldum galiba helios 2 pro nun 1000hz versiyonu

mcu farkı varmış

Fantech dongle farkıyla baya kafama yattı şuan, tekrardan öneri için sağol.

Son düzenleme:

mcu farkı varmış

Fantech dongle farkıyla baya kafama yattı şuan, tekrardan öneri için sağol.
MCU farkı var evet. O model de güzel ancak Pro S modeli daha dolu bir çok açıdan, alabiliyorsanız alın pişman olmazsınız.
Normalde Wraith üzerinde de satılıyor ancak orada 3900 TL, burada Hepsiburada'da daha ucuz.
Hayırlı olsun :)

@Autime25

Hocam Mouse’u aldınız mı? Anlık olarak 1500 TL zam yemiş umarım almışsınızdır.

Son düzenleme:
MCU farkı var evet. O model de güzel ancak Pro S modeli daha dolu bir çok açıdan, alabiliyorsanız alın pişman olmazsınız.
Normalde Wraith üzerinde de satılıyor ancak orada 3900 TL, burada Hepsiburada'da daha ucuz.
Hayırlı olsun :)

@Autime25

Hocam Mouse’u aldınız mı? Anlık olarak 1500 TL zam yemiş umarım almışsınızdır.
Düz Helios 2 alıcam hocam sıkıntı yok.

Düz Helios 2 alıcam hocam sıkıntı yok.

Bunu da alabilirsiniz hocam, Pro modeli.
Pro S’den farkı mat kaplama, MCU üst segment ama bir tık altı S’in, birde switch’leri farklı.

Bunu da alabilirsiniz hocam, Pro modeli.
Pro S’den farkı mat kaplama, MCU üst segment ama bir tık altı S’in, birde switch’leri farklı.
Hocam yan tuşlar sarı olduğu için pek içime sinmedi bu, düz helios 2 hem siyah güzel duruyor hemde özellikleri ihtiyacımı karşılıyor.

Hocam yan tuşlar sarı olduğu için pek içime sinmedi bu, düz helios 2 hem siyah güzel duruyor hemde özellikleri ihtiyacımı karşılıyor.
Tamamdır hocam hayırlı olsun. Pil ömrü, yapı kalitesi ve ömür konusunda asla pişman olmayacağınıza eminim bu 3 modelden hangisini alırsanız alın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı