En fazla 3000 TL civarı IPS monitör önerisi

Bütçe
2500-3300
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 Pro (24H2)
| R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R

Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite
IPS bir monitöre ihtiyacım var ama bütçe kısıtlı çok, kullanacak kişi oyun oynayacak aynı zamanda. VA panel Ghosting ve ışık sızmasına karşın istemiyorum, TN panel alınmaz zaten. Tavsiyelerini bekliyorum.
Bütçeyi esnetme imkanım çok düşük.

Ayrıca ölü piksele karşın başımı ağrıtmayacak bir firma tavsiyesi de işime yarar, şu an sadece Amazon'u biliyorum genel olarak.

3000 bütçeyle oyun amaçlı kullanılacak IPS monitör bulabileceğinize inanıyor musunuz? Ben böyle bir monitör buldum ama oyuncu monitörü olmadığı belli: Amazon.com.tr
Ki bu bile bütçenizi aşıyor.

3000 bütçeyle oyun amaçlı kullanılacak IPS monitör bulabileceğinize inanıyor musunuz?
Oynayacak kişi E-Sporcu olmayacak, sadece Ghosting olmasın ve HZ oranı 100 filan olsun yeterli. Çoğu zaten 1 ms.

3000₺, ölü piksel riski olmayacak, IPS olacak, ghosting olmayacak...

Bunu buldum da söyleyeyim önceden, bu fiyata alacağın IPS panel seni üzer. Sorunsuz bir cihaz bekleme.

3000₺, ölü piksel riski olmayacak, IPS olacak, ghosting olmayacak...
Parasını sen veriyorsan 3'ü de olsun. IPS ve VA panel var sadece zaten. Bozukta sırf bütçe az diye alıcak değilim.

Bunu buldum da söyleyeyim önceden, bu fiyata alacağın IPS panel seni üzer. Sorunsuz bir cihaz bekleme.
Aynısını bende düşündüm ama 3000TL'nin biraz üstünede benzer monitörler var. Onlar hakkında fikrin var mı?

Son düzenleme:

Belki olabilir. 3000 çok orta bir sınır. 4000 dersen istediğin kriterlerde güzel monitörler var fakat 3000 civarına sanırım zor. 3300-3400 civarına samsung, viewsonic bulabilirsin muhtemelen.

Belki olabilir. 3000 çok orta bir sınır. 4000 dersen istediğin kriterlerde güzel monitörler var fakat 3000 civarına sanırım zor. 3300-3400 civarına samsung, viewsonic bulabilirsin muhtemelen.
3300, 3400 civarınada uzanabilirim. Eli yüzü düzgün olduğu sürece çok birşey olmaz.
O diğer Samsung ve Viewsonic'lere nazaran "Bunu al en iyisi." dediğiniz hangisi olur?

IPS bir monitöre ihtiyacım var ama bütçe kısıtlı çok, kullanacak kişi oyun oynayacak aynı zamanda. VA panel ghosting ve ışık sızmasına karşın istemiyorum, TN panel alınmaz zaten. Tavsiyelerini bekliyorum.
Bütçeyi esnetme imkanım çok düşük.

Ayrıca ölü piksele karşın başımı ağrıtmayacak bir firma tavsiyesi de işime yarar, şu an sadece Amazon'u biliyorum genel olarak.

MSI MAG 256F İtopya'da 3800.

3300, 3400 civarınada uzanabilirim. Eli yüzü düzgün olduğu sürece çok birşey olmaz.
O diğer Samsung ve Viewsonic'lere nazaran "Bunu al en iyisi." dediğiniz hangisi olur?
Spesifik olarak bir model sunamam. Kullanıcı değerlendirmelerine bakıp ona göre seçmelisiniz. Sadece bilinen markaların dışına çıkmayın, serviste zahmet çekereiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı