En fazla 3000TL APU sistem önerisi

SSD takamaz miyim bu anakarta.

SATA SSD takılabilir onlarda 400 TL'den başlıyor bu bütçede sıkıntı yani 250 GB HDD başlangıçta işinizi görür.

Bu attıkla.

250'lik SATA koyulabilir ve RAM:

RAM olarak CL 16 3200 MHz RAM daha mantıklı markasına bakmayın önemi yok sonuçta OC yapılmayacak.

İleride para biriktirip kasa ve aynı RAM'den alın. Daha ucuzu imkansız gibi bir şey.

Anakarti B450 yapip PSU'yu ise 400W yapmakta yarar var. Ayni sistemi kullanıyorum, 350W bile fazla yani.

SSD takamaz miyim bu anakarta?

M.2 takamazsin bu anakarta.

250'lik SATA koyulabilir ve RAM:

Gecikme degeri yuksek.
@ququos
Bu sistem Low ayarlarda 70 FPS GTA 5 acar merak etme.

İleride para biriktirip kasa ve aynı RAM'den alın. Daha ucuzu imkansız gibi bir şey.
Güzel sistem olmuş gibi, M2 yerine SSD ne olabilir. Daha doğrusu benim konuya da bir göz atar mısın? :)

Bizde hesapli guvenilir mi?

Sitenin güvenirligiin bilmiyorum tecrübem yok Akakçe üzerinden atmaya çalıştım en ucuz hangi sitede varsa oraya yönlendiriyor. Attıgım sistemi toplarsanız.
1366x768 çözünürlügünde Low ayarlarda Valorant'ı ortalama 75-80 FPS akıcı oynarsınız sistemde bulunan aynı RAM'den bir tane daha eklerseniz FPS niz 2'ye katlacaktır bu APU sistemler RAM'den besleniyor 2x8 olması önemli ama başta sizi 1x8 idare ettirecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı