En fazla 320 TL PSU önerisi

Bütçe
320

gurkan356

Hectopat
Yer
Kütahya
İyi forumlar arkadaşlar herkese,

Konu başlığında da belirttiğim gibi PSU alacağım fakat çok kararsız kaldım. Konu açmamak için sosyalde 30 sayfa gezindim neredeyse ama karar veremedim.

O kadar çok tavsiye var ki (Corsair, High Power, FSP, sharkoon) doğal olarak en kaliteli ve senelerce götürecek PSU'yu almak istiyorum. Sistemimde RX570 ekran kartı olduğu için 500W üzeri bütün güç kaynakları yeterli olacaktır, fakat 600 veya 650W olursa ileriye dönük upgradeler için büyük avantajım olur. Bu linki de detaylı inceledim B üzeri sınıfta bir PSU'yu 320TL bandında bulamadım. Öyle bir PSU varsa burdakilerden almaktan yanayım.
Sizce hangisini almalıyım?

FSP 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı FSP600-60AHBC - 316 TL

Corsair VS Serisi VS550 550W 80PLUS PSU - 314 TL

Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU - 298 TL

High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) - 295 TL

En çok olumsuz yorumu olan ve içime çok sinmeyen High Power.
İmzamdaki VS550 ödünç, kendi PSU'm Everest Rampage. Şimdi ödünç PSU'yu geri vereceğim. Bomba patlamadan yeni PSU almam lazım :) ayrıca dediğim gibi bunların haricinde PSU önerilerine de açığım, b sınıfı üzeri PSU tabii ki tercihim olur. Bu arada 325 TL'ye bile çıkamam. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koruma devresi ve iç tasarım olarak VS 550 Sharkoon modelden iyi.
Memnun iseniz onu almanızı öneririm.
Corsair VS550'ü sisteme taktım çalıştırdım. Açıkcası memnun olacak veya olmayacak bir durumla karşılaşmadım (Mesela elektrik kesintisi olmadı, cızırtılı falan çalışmadı vb. ayrıca kısa süredir kullanıyorum).

Teşekkür ederim. Yok mu başka bir şeyler önerebilecek birileri?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı