En fazla 3500 TL'ye Mouse önerisi

Bütçe
3000 TL

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
Halihazırda elimde bulunan Razer Cobra mouse kronik olan tekerlek sorunundan dolayı kullanılamayacak hale geldi. Çok sinir ediyor artık değiştireceğim. Bütçem geniş lakin 3K üzeri zorlar 3.5k üzerine çıkamam. Elim boyuna 19.5-20cm enine 9cm. Tutuş şeklim çok değişik ara sıra claw ara sıra palm tutuyorum. Oyunun aksiyonuna göre değişiyor diyebilirim :D. Ergo mouse olursa güzel olabilir Superlight 2 DeX kullanmıştım hoşuma gitmişti elime ve tutuşuma uygun olmuştu ve açıkçası gayet rahattı. Aklımda ATK blazing sky X1 ve Z1 vardı. Z1'e palm diyorlar falan o yüzden kafam iyice karıştı. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
blazing x1 al geç yanınada obsidyen skatez mükemmel olur

blazing x1 al geç yanınada obsidyen skatez mükemmel olur

Malzeme kalitesi olarak iyi degil, haketmiyor fiyatini. Kendim kullanıp kırdım. QC olarakta kötü bir marka ATK.

Halihazırda elimde bulunan Razer Cobra mouse kronik olan tekerlek sorunundan dolayı kullanılamayacak hale geldi. Çok sinir ediyor artık değiştireceğim. Bütçem geniş lakin 3K üzeri zorlar 3.5k üzerine çıkamam. Elim boyuna 19.5-20cm enine 9cm. Tutuş şeklim çok değişik ara sıra claw ara sıra palm tutuyorum. Oyunun aksiyonuna göre değişiyor diyebilirim :D. Ergo mouse olursa güzel olabilir Superlight 2 DeX kullanmıştım hoşuma gitmişti elime ve tutuşuma uygun olmuştu ve açıkçası gayet rahattı. Aklımda ATK blazing sky X1 ve Z1 vardı. Z1'e palm diyorlar falan o yüzden kafam iyice karıştı. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Butceyi zorlarsan:

Zorlamazsan:

Malzeme kalitesi olarak iyi degil, haketmiyor fiyatini. Kendim kullanıp kırdım. QC olarakta kötü bir marka ATK.

Butceyi zorlarsan:

Zorlamazsan:

Hocam öncelikle detaylı ilginiz için teşekkürler. Bütçemi o kadar zorlayabilirim ama 65 gram olması beni biraz üzdü açıkçası. Fazla geldi gözüme. Öte yandan diğer mouse ile sanki aynı özelliklere sahip gibi. Birde bu markaları hiç duymadım emin olamadım açıkçası. Bu bütçelerde var mı başka marka model falan ona göre bakayım. Yoksa bunlardan birini tercihte ederim yani sıkıntı olmaz.

Hocam öncelikle detaylı ilginiz için teşekkürler. Bütçemi o kadar zorlayabilirim ama 65 gram olması beni biraz üzdü açıkçası. Fazla geldi gözüme. Öte yandan diğer mouse ile sanki aynı özelliklere sahip gibi. Bir de bu markaları hiç duymadım emin olamadım açıkçası. Bu bütçelerde var mı başka marka model falan ona göre bakayım. Yoksa bunlardan birini tercihte ederim yani sıkıntı olmaz.

Attığı mouselerden birini alabilirsin, malzeme kalitesi, switch gibi farkları var.

Hocam öncelikle detaylı ilginiz için teşekkürler. Bütçemi o kadar zorlayabilirim ama 65 gram olması beni biraz üzdü açıkçası. Fazla geldi gözüme. Öte yandan diğer mouse ile sanki aynı özelliklere sahip gibi. Birde bu markaları hiç duymadım emin olamadım açıkçası. Bu bütçelerde var mı başka marka model falan ona göre bakayım. Yoksa bunlardan birini tercihte ederim yani sıkıntı olmaz.

RAWM malzeme kalitesi olarak tas gibi mouse, simetrik istersen al gec. Zaopin'de ayni sekilde tas gibi. Daha hafif bir ergo istersen buna bak. Malzeme kalitesi geride ama iyi bir mouse.

RAWM malzeme kalitesi olarak tas gibi mouse, simetrik istersen al gec. Zaopin'de ayni sekilde tas gibi. Daha hafif bir ergo istersen buna bak. Malzeme kalitesi geride ama iyi bir mouse.

Hocam RAWM ve bu pulsar arasında kaldım. Bütçe olarak RAWM daha rahat ettiriyor. Ayrıca deli dehşet ergo olmasına da gerek yok. Çıtırdan bir ergo oldu mu yeter. Hatta düz bile olabilir. Ağırlık olarak falan ikisi de gayet iyi hatta RAWM 47, pulsar 54 grammış. Sıkıntı yok ikisi için de. Ama geçen bir bi konuda gördüğüme göre Pulsar'lar çok kötüymüş fiyatını hak etmiyomuş falan gibi şeyler gördüm. Siz iki mouse arasından hangisini tercih edersiniz?

Hocam birde pulsarın :Pulsar Xlite v3 Beyaz Kablosuz Size 2 Medium Gaming Mouse (PXV322) bu modeli var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı