En fazla 3500 TL'ye Mouse önerisi

Bütçe
3000 TL
Hocam RAWM ve bu pulsar arasında kaldım. Bütçe olarak RAWM daha rahat ettiriyor. Ayrıca deli dehşet ergo olmasına da gerek yok. Çıtırdan bir ergo oldu mu yeter. Hatta düz bile olabilir. Ağırlık olarak falan ikisi de gayet iyi hatta RAWM 47, pulsar 54 grammış. Sıkıntı yok ikisi için de. Ama geçen bir bi konuda gördüğüme göre Pulsar'lar çok kötüymüş fiyatını hak etmiyomuş falan gibi şeyler gördüm. Siz iki mouse arasından hangisini tercih edersiniz?

Hocam birde pulsarın :Pulsar Xlite v3 Beyaz Kablosuz Size 2 Medium Gaming Mouse (PXV322) bu modeli var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

RAWM daha mantikli olur. Pulsar evet fiyatini pek haketmiyor malzeme kalitesi pek iyi degil, ortalama denebilir. Ergo istendigi surece 2. tercih olarak alinabilir ancak. Simetrik olması uygunsa RAWM alın.

RAWM daha mantikli olur. Pulsar evet fiyatini pek haketmiyor malzeme kalitesi pek iyi degil, ortalama denebilir. Ergo istendigi surece 2. tercih olarak alinabilir ancak. Simetrik olması uygunsa RAWM alın.
Peki hocam görünüş olarak falan da çok hoşuma gitmişti o yüzden RAWM alacağım. Peki mousepad olarak ne önerirsiniz? Benim aklımda wraithin ace serisinin storm yüzeyli olanı var ama.

Peki hocam görünüş olarak falan da çok hoşuma gitmişti o yüzden RAWM alacağım. Peki mousepad olarak ne önerirsiniz? Benim aklımda wraithin ace serisinin storm yüzeyli olanı var ama.

Ne tarz oyunlar oynadigina ve ne tarz bir yuzey istedigine gore degisir. Bunlari soylersen daha net oneri yaparim. RAWM zaten hizli skateslere sahip hatta ESPTiger Ice ile cok benzer skatesleri var. Fazla hizli gelebilir o yuzden Storm ile.

Ne tarz oyunlar oynadigina ve ne tarz bir yuzey istedigine gore degisir. Bunlari soylersen daha net oneri yaparim. RAWM zaten hizli skateslere sahip hatta ESPTiger Ice ile cok benzer skatesleri var. Fazla hizli gelebilir o yuzden Storm ile.
Hocam her tür oyun oynuyorum zaten de hızlı mousepad daha çok seviyorum. Control hiç kullanmadım da speed olursa daha iyi olur. Var mı sizin öneriniz?

Begenmezseniz iade edersiniz hocam, Wraith kendi urunlerinde kosulsuz iade aliyor.
Allah allah bak onu hiç bilmiyordum. İyi oldu öğrendiğim. Yaparım o zaman. Peki hocam eskiden iyzico parolapara kampanyaları vardı duruyor mu onlar?

Hocam ayrıca RAWM SH01 Pro Wireless Mouse aynı markanın şu modelinin mor rengi çok hoşuma gitti. bilginiz var mı nasıl olduğuna dair?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı