En fazla 4000 TL gamepad önerisi

CyberTigin

Hectopat
Daha fazla  
Şimdiye kadar hiç gamepad ile oyun oynamadım artık mouse tutarken bileğim ağrımaya başladı. Kendim için gamepad bakıyorum. 8BitDo Ultimate 2 modelini beğendim tam 4000 TL verebileceğim maksimum bütçe bu. Daha uyguna veya yakın bütçelerde alternatif önerileriniz var mı? GoW TLOU RDR2 gibi oyunları gamepad ile oynayacağım. Bir de IPad'e bağlanma özelliği olursa benim için çok iyi olur. Cloudgaming ile tablet üzerinden de oyun oynamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiye kadar hiç gamepad ile oyun oynamadım artık mouse tutarken bileğim ağrımaya başladı. Kendim için gamepad bakıyorum. 8BitDo Ultimate 2 modelini beğendim tam 4000 TL verebileceğim maksimum bütçe bu. Daha uyguna veya yakın bütçelerde alternatif önerileriniz var mı? GoW TLOU RDR2 gibi oyunları gamepad ile oynayacağım. Bir de IPad'e bağlanma özelliği olursa benim için çok iyi olur. Cloudgaming ile tablet üzerinden de oyun oynamayı düşünüyorum.
O bütçede en iyi kol bu:
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxic1ccWm7A0WAEjVo5cV-FE

Xbox kolları, yanında çok sönük kalır. Hiç bakma derim Xbox'a.

IOS için giriş modu var.

Teşekkürler önerileriniz için. Bahsettiğiniz modellerde tetiklerde titreşim var mı?
Xbox'ta bulunuyor sadece:

Tetik titreşimi isterseniz ya xbox lisanslı kablolu kollardan ya xbox seris kolundan ya da flydigi vader 4 prodan birini seçmeniz lazım
Teşekkürler. 8bitdo Ultimate 3-mode Controller modelini gördüm tetik titreşimi varmış ancak kablosuz bağlantıda bu özellik aktif mi anlayamadım. Sizin genel olarak önerdiğiniz bir model var mı? 8BitDo Ultimate 2 nasıl sizce tetik titreşimi oyun keyfine katkısı büyük bir özellik mi?

Teşekkürler. 8bitdo Ultimate 3-mode Controller modelini gördüm tetik titreşimi varmış ancak kablosuz bağlantıda bu özellik aktif mi anlayamadım. Sizin genel olarak önerdiğiniz bir model var mı? 8BitDo Ultimate 2 nasıl sizce tetik titreşimi oyun keyfine katkısı büyük bir özellik mi?
Ultimate 2'de tetik titreşimi yok. Ultimate xbox versiyonu ise fiyatını bence hak etmiyor. Kablosuzken de tetik titreşimi çalışmıyor bildiğim kadarıyla

Ultimate 2'de tetik titreşimi yok. Ultimate Xbox versiyonu ise fiyatını bence hak etmiyor. Kablosuzken de tetik titreşimi çalışmıyor bildiğim kadarıyla

Diğer konulardan da gördüğüm kadarıyla bu konuda bilgili birisiniz. Hiç aksiyona girme al şunu geç dediğiniz gamepad var mı? Çünkü baktıkça şu özellikte olsun bu özellikte olsun dedikçe doğru gamepadi seçemiyorum. Hepsini bir arada bulunduran çok uçuk fiyatlarda. 9. Nesili almayı düşündüm tuş kalitesi ve batarya sorunu karşıma çıktı. Fiyatı biraz daha makul olsa alıp geçecektim. O fiyata bu kadar eski teknolojiyi de almak istemedim.

Diğer konulardan da gördüğüm kadarıyla bu konuda bilgili birisiniz. Hiç aksiyona girme al şunu geç dediğiniz gamepad var mı? Çünkü baktıkça şu özellikte olsun bu özellikte olsun dedikçe doğru gamepadi seçemiyorum. Hepsini bir arada bulunduran çok uçuk fiyatlarda. 9. Nesili almayı düşündüm tuş kalitesi ve batarya sorunu karşıma çıktı. Fiyatı biraz daha makul olsa alıp geçecektim. O fiyata bu kadar eski teknolojiyi de almak istemedim.
Hocam eğer ki tetik titreşimi olsun kablolu olabilir derseniz(içinden örgü ve baya uzun bir kablo çıkıyor) gamesir g7 he öneririm. Eğer kablosuz olsun illa ama tetik titreşimine gerek yok derseniz gamesir cyclone 2 veya 8bitdo ultimate 2 öneririm. Yakın zamanda beitong kunpeng 40 isimli bir oyun kolu TR'ye geldi. Test etmedim ama güzele benziyor. Diğerleri daha garanti ama bunu da aklınızda tutun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı