En fazla 4000 TL olacak şekilde bilgisayar toplamak

Bütçe
4000

Hagrid00

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda kardeşim için bilgisayar toplamaya karar verdik ama bütçemiz de çok dar. Neredeyse 4000₺. İyi bir bilgisayar bulamadım. Trendyol'da bilgisayarlar var ama onlarında paralarını hak ettiğini düşünmüyorum çok eski parçalar koyulmuş içlerine. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur yoksa bizim bilgisayar işi olmayacak bu gidişle :/

Not: Peşin fiyatına değil taksit ile alınacaktır. Taksitli fiyatı 4000-4500 arası olabilir, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Athlon 3000G sistemler var anca bu fiyata :(

Monitör de alınacağını düşünürsek böyle bir kasa almak mantıklı olabilir.
Biz GTA5,Valorant gibi oyunları sıkıntısız açıp oynatsın istiyoruz. Halihazırda monitör, klavye, mouse gibi diğer eşyalarımız mevcut o yüzden sadece bilgisayar olsa yeterli olacaktır benim söylediğim fiyat aralığında. Trendyolda bir bilgisayar var "OMEN" isimli ona da bir bakar mısınız sizce hangisi iyidir. LINK: Zeiron Omen X50 I5-3470 16gb 320gb 4gb Gt730 Oyun Pc Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Athlon 3000G sistemler var anca bu fiyata :(

Monitör de alınacağını düşünürsek böyle bir kasa almak mantıklı olabilir.
Şu bilgisayara da bakabilir misiniz sizin attığınız 2.999 ücreti olan bilgisayar ile arasındaki fark nedir diye. LINK: Majesty | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com / Birde bu bilgisayarlarda ekran kartı yok zannedersem oyunları oynatmakta, açmakta sıkıntı olmaz mı ?

Attığınız Zeiron veya yine bolca göreceğiniz Warbox/Turbox gibi sistemler 10 senelik işlemciler ve ekran kartları barındırıyor. Yani fiyatının çok üstünde, kazık fiyata satılıyor ki bu ürünlerin sıfır olduğunu bile düşünmüyorum. Benim attığım Athlon 3000G sistemde güncel bir işlemci ile anakart var, en azından upgrade etmeye müsait. Ayrıca performans olarak da daha iyi sonuçlar alırsınız. Benim 2999 olan sistemi atmamdaki neden SSD seçenekleri arasında daha mantıklı gördüğüm Kioxia'dan dolayı.

@Lee Yubin bu arkadaşın attığı linkteki PC'nin RAM'ini 16 GB almanızı öneririm bir de bu bütçe alacağınız PC'lerde oyunları düşük acmanizi öneririm bir de fazladan depolamaniz yoksa SSD artırmamızi öneririm.

@Lee Yubin Şimdi ben bu bilgisayarı KINGSTON 480GB SSD olacak şekilde ayarladım( Majesty | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com ) Eğer bu bilgisayarı alırsam GTA5, Valorant, Minecraft gibi oyunları sıkıntısız bana oynatır mı ? aslında benim için önemli olan da bu
Bunu Kioxia 480 GB olarak alın daha ucuza geliyor:

8 GB RAM eklemesi ile daha iyi performans alırsınız, aynı RAM'den alırsınız:

Ayrıca dediğiniz oyunları oynatır ama yüksek FPS beklemeyin. Yine de GT 730'lu sistemden daha fazla FPS veriyor tabi ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu Kioxia 480 GB olarak alın daha ucuza geliyor:

8 GB RAM eklemesi ile daha iyi performans alırsınız, aynı RAM'den alırsınız:

Ayrıca dediğiniz oyunları oynatır ama yüksek FPS beklemeyin. Yine de GT 730'lu sistemden daha fazla FPS veriyor tabi ki.

O ssd sorunlu diye biliyorum, 80 tl daha verilip B450M-A Pro Max ilerisi için daha iyi olur diye düşünüyorum.

O ssd sorunlu diye biliyorum,
240 GB olanında hızlı sağlık düşme sorunu var da 480 kullananlar sıkıntı yaşamıyor. Bende de 480'lik var 2.5 senedir. Bu arada evet, B450 anakart almak daha iyi olur, overclock falan yapılabilir.

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda kardeşim için bilgisayar toplamaya karar verdik ama bütçemiz de çok dar. Neredeyse 4000₺. İyi bir bilgisayar bulamadım. Trendyol'da bilgisayarlar var ama onlarında paralarını hak ettiğini düşünmüyorum çok eski parçalar koyulmuş içlerine. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur yoksa bizim bilgisayar işi olmayacak bu gidişle :/

Not: Peşin fiyatına değil taksit ile alınacaktır. Taksitli fiyatı 4000-4500 arası olabilir, şimdiden teşekkürler.

Kardeşin ne oyunlar oynuyor ben olsam ekran kartsız bir sistem toplardım en azından işlemci ve diğer parçaları kaliteli seçerdim ekran kartını ileride güncelleme yapardım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı