En fazla 4000 TL olacak şekilde bilgisayar toplamak

Bütçe
4000
@Shalashaskaa861 @Lee Yubin -

Bellek olarak: "2 Adet × XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) 3200MHz CL16 Ram" alsam nasıl olur sizce ? - "​

Apacer Panther 8GB (1x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Ram " ile arasında bir farklılık olur mu ?​

Bütçeni 5000 5500 civarına çekebilirsen 10. nesil i3 10100'lü bir sistem toplayabiliriz.
HD 630 GTA 5'i düşük ayarlarda rahat kaldırır 3 sene HD 530 kullandım bir süre idare eder sizi.

@Shalashaskaa861 @Lee Yubin -

Bellek olarak: "2 Adet × XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) 3200MHz CL16 Ram" alsam nasıl olur sizce ? - "​

Apacer Panther 8GB (1x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Ram " ile arasında bir farklılık olur mu ?​

Kasada hazır olarak Apacer var da tabi onu satıp yerine 2x8 aynı model RAM alabilirsiniz, size kalmış.

Burada işaretledim isterseniz bir bakın parçalara.
Bende dediğiniz model RAM gözükmüyor.
1650280689623.png

Bende dediğiniz model RAM gözükmüyor.
Eki Görüntüle 1363680
Yukarıda 16GB yazan yere tıklayın, hemen orada göreceksiniz en üst kısımda.
Keşke o civarlara çıkabilsek ama şuanda pek mümkün değil :(
@Shalashaskaa861 @Lee Yubin @Lorna Shore - Zone APU | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Burada işaretledim isterseniz bir bakın parçalara.
@Shalashaskaa861 @Lee Yubin @Lorna Shore -Sizce nasıl şimdiki hali alındığı zaman özellikle VALORANT oyununu sıkıntısız oynatır mı ? en düşük ayarlarda 100 fps civarını görür mü ?

Son düzenleme:
Yukarıda 16GB yazan yere tıklayın, hemen orada göreceksiniz en üst kısımda.
incehesap'ta eskiden böyle değildi, şaşırdım :D

Sizce nasıl şimdiki hali alındığı zaman özellikle VALORANT oyununu sıkıntısız oynatır mı ? en düşük ayarlarda 100 fps civarını görür mü ?
Ne kadar doğru değerler bilmiyorum, geçen seneden bir video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıda 16 GB yazan yere tıklayın, hemen orada göreceksiniz en üst kısımda.

@Shalashaskaa861 @Lee Yubin @Lorna Shore -sizce nasıl şimdiki hali alındığı zaman özellikle Valorant oyununu sıkıntısız oynatır mı? En düşük ayarlarda 100 FPS civarını görür mü?

50 60 üstü alırsınız hocam.
2. el de bakabilirsiniz hocam o fiyatlara çok daha iyi alabilirsiniz taksit yapma imkanınızda oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı