Hagrid00 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 20 Nisan 2022 #41 Lee Yubin dedi: Geçen gün attığımız sistemler daha iyiydi, onları niye almayı düşünmüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistemi ben değil babam kardeşime alacağı için fiyatını fazla buldu şuanda o kadar veremiyor o yüzden daha düşük bütçeli ama GTA 5, valorant gibi oyunları da dertsiz oynatabilecek bir sistem arıyoruz
Lee Yubin dedi: Geçen gün attığımız sistemler daha iyiydi, onları niye almayı düşünmüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistemi ben değil babam kardeşime alacağı için fiyatını fazla buldu şuanda o kadar veremiyor o yüzden daha düşük bütçeli ama GTA 5, valorant gibi oyunları da dertsiz oynatabilecek bir sistem arıyoruz
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Nisan 2022 #42 Bunlara bakın bakalım: Monitör hariç fiyatını sorun: Casper. Kasa LG ekran - Casper Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1018786048 Casper. Kasa LG ekran - Casper Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Apu Gaming Amd Ryzen 3200G Kelepir - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1018546944 Apu Gaming Amd Ryzen 3200G Kelepir - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Bunlara bakın bakalım: Monitör hariç fiyatını sorun: Casper. Kasa LG ekran - Casper Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1018786048 Casper. Kasa LG ekran - Casper Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Apu Gaming Amd Ryzen 3200G Kelepir - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1018546944 Apu Gaming Amd Ryzen 3200G Kelepir - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 20 Nisan 2022 #43 Hagrid00 dedi: @Lee Yubin @Shalashaskaa861 - Letgo'da bir bilgisayar buldum sizce nasıl sadece bilgisayarı 2000₺ veririm diyor? / https://letgo.onelink.me/O2PG/wjmsxnbl Genişletmek için tıkla... Sistem çok düşük dostum önermem.
Hagrid00 dedi: @Lee Yubin @Shalashaskaa861 - Letgo'da bir bilgisayar buldum sizce nasıl sadece bilgisayarı 2000₺ veririm diyor? / https://letgo.onelink.me/O2PG/wjmsxnbl Genişletmek için tıkla... Sistem çok düşük dostum önermem.