En fazla 50 bin TL bütçe için Mag Forge 7A sistem nasıl?

Crimeron

Hectopat
Şu sistemi düşünüyorum. Sizce darboğaz ya da başka sıkıntılar olabilir mi? Monitörüm 1080p olduğu için aşırı fazla gözle görülen darboğaz olmayacağını okudum. İleride 2K'ya geçebilirim. Normal linkteki sistemde yükseltmeler yaptım. SSD'yi 1TB ve RAM'i 2x16 yaptım.
Normalde sistem şu linkte: Mag Forge 7A-RTX4070S - Game Garaj
Eklediğim şeylerle birlikte fiyatı 47, 830TL. Oyun ve kodlama için kullanacağım. Herhangi bir öneriye açığım.

1737710436028.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksat oyun ise doğrudan 2k düşünerek harekete etmek mantıklı. Bütçeniz, yâda aklınızdaki sınır nedir bilemiyoruz, buna bağlı olmaksızın x3d işlemci ve dahası için güzel bir güç kaynağı düşünülebilir.

Maksat oyun ise doğrudan 2K düşünerek harekete etmek mantıklı. Bütçeniz, yâda aklınızdaki sınır nedir bilemiyoruz, buna bağlı olmaksızın X3D işlemci ve dahası için güzel bir güç kaynağı düşünülebilir.

2K monitörü belki 1-2 yıl sonra alabilirim. Şu anlık 1080p 240Hz olan bir monitörü kullanacağım. İleride bu yan monitör olabilir ve 2K bir monitör alabilirim. Bütçe olarak sınır 50 bin TL. Güç kaynağı yeterli olmaz mı diyorsunuz?

İlk olarak bende R5 7600 ve 4070 Super´i 1080p monitörde kullanmaktayım. Darboğaz olmuyor merak etme.

Ekran kartının Ventus olması pek iyi değil.

Anakartın A serisi olması güzel değil. Ayrıca anakart değiştirilmiyor. Bence başka sistemlere bak.
Önerdiğiniz bir sistem var mı? Ram'in 32GB ve SSD'nin 1TB olmasını önemsiyorum.

Şu sistemi düşünüyorum. Sizce darboğaz ya da başka sıkıntılar olabilir mi? Monitörüm 1080p olduğu için aşırı fazla gözle görülen darboğaz olmayacağını okudum. İleride 2K'ya geçebilirim. Normal linkteki sistemde yükseltmeler yaptım. SSD'yi 1TB ve RAM'i 2x16 yaptım.
Normalde sistem şu linkte: Mag Forge 7A-RTX4070S - Game Garaj
Eklediğim şeylerle birlikte fiyatı 47, 830TL. Oyun ve kodlama için kullanacağım. Herhangi bir öneriye açığım.

Eki Görüntüle 2406018

VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Anakartı B650 yapıp tami 16x2 32 yapıp SSD'yi de 1 TB yapınca 50k oluyor bence alınabilir.

Gayet güzel gözüküyor öneriniz için teşekkürler. Yorumlarda şunu gördüm "kule tipi soğutma lazım yoksa işlemci 100 dereceyi geçiyor onu da almayı unutmayın" bu hangisi oluyor? İşlemci soğutucu mu?

Hangi soğutucuyu önerirsiniz? 1-2K bir şeyse ekleyeceğim.

Bunu alabilirsin.

9800x3D gibi işlemcileri bile tutabilir.

Bütçen çıkmazsa bunu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı