En fazla 6000 TL GTX1070 sistem tavsiyeleri

Hı ım Trianon

Kilopat
Maksimum bütçem 6000 TL (monitör dahil). MSI GTX 1070 Gaming X 8G istiyorum ekran kartını. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41,8 KB · Görüntüleme: 146
Maksimum bütçem 6000 TL (monitör dahil). MSI GTX 1070 Gaming X 8G istiyorum ekran kartını. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Eğer dediğiniz gibi monitör dahil olacak ise 1070 koymak mantıksız olur. Ben de 2-3 ay sonra 6100 TL'ye sistem toplayacağım, cidden 1070 koyarsak diğer parçalar yanında resmen sırıtıyor. 2-3 ay sonra alacağım sistemi şiddetle tavsiye ederim.
Screenshot_2017-01-01-13-17-30.png

Şimdi şöyle bir şey var. İlk toplanan sistemde 1070'in yanına 6500 konulmuş ve tam performansı yakalayamama ihtimalin çok yüksek. 2. sisteme ise eğer 1060 alınacak ise işlemciyi o kadar yükseltmeye gerek yok. Benim görüşümce 2.sistemde bir kaç değişiklik yapın ve ekran kartını daha sonradan 1070 alın.

Ekleme: @Lactuca 'nın sistemi gayet başarılı

Şimdi şöyle bir şey var. İlk toplanan sistemde 1070'in yanına 6500 konulmuş ve tam performansı yakalayamama ihtimalin çok yüksek. 2. sisteme ise eğer 1060 alınacak ise işlemciyi o kadar yükseltmeye gerek yok. Benim görüşümce 2.sistemde bir kaç değişiklik yapın ve ekran kartını daha sonradan 1070 alın.

Ekleme: Lactuca'nın sistemi gayet başarılı
6600 seçtim ama bütçeyi aşıyor, arkadaşın istediği Gaming X olmasa dediğin yapılabilir ama onu istiyor imiş...

@Lactuca Sistem çok iyi hocam ona sözüm yok. Benim attığım sisteme zaten Win10 ve ekipmanlar da dahil. Ben, benim için uygun bir sistem attım. Arkadaşın kafasında bir önizleme olması için.

Ekleme: @Lactuca 'nın sistemi gayet başarılı
İşlemciyi üst seviye seçmemin nedeni sistemin ileriye dönük olmasıdır. 1-1.5 yıla kadar 1080 vs. gibi bir ekran kartına geçerim zaten. Darboğaz yapmasını istemiyorum.

@Lactuca Sistem çok iyi hocam ona sözüm yok. Benim attığım sisteme zaten Win10 ve ekipmanlar da dahil. Ben, benim için uygun bir sistem attım. Arkadaşın kafasında bir önizleme olması için.

İşlemciyi üst seviye seçmemin nedeni sistemin ileriye dönük olmasıdır. 1-1.5 yıla kadar 1080 vs. gibi bir ekran kartına geçerim zaten. Darboğaz yapmasını istemiyorum.
Aslında Windows 10, Kiguin den oldukça uyguna alınabilir. Sizin sisteminiz de güzel ileri donukluluk icin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı