Hayır70 olsa ödeyebilir misiniz?
Hangi firmaBen akıllı sınırsız paketi ile 62 liraya 00.00-19.00 arası 25 mbit; 19.00-00.00 arası 12 mbit e kadar hız alıyorum. 3 yıldır müşterisi olduğum için indirim yaptıklarını söylediler belki 70 tl ye alabilirsiniz.
Hocam oristen kimse memnun değil yoksa ben de onu düşünüyordum.Türk telekom alt yapınız varsa, sorunsuzca kullanabilirsiniz. Satın almadan önce firma ile iletişime geçin.![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.netspeed.com.tr
Bütçeni 70-90 ₺ arasına çekebilirsen. Şu firmalara da göz atabilirsin.
![]()
TurkNet - 100 MBPS'e Kadar Hızlı, Kotasız, Taahhütsüz İnternet
TurkNet Güvencesiyle Taahhütsüz, Gerçek Sınırsız ve Kotasız İnternet Deneyimi, 100 MBPS'a kadar Fiber Hızında İnternet Paketleri.adsl.turk.net
![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.netspeed.com.tr
Evde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları - Millenicom
Ev interneti paketlerini incelemek, avantajlı internet fiyatlarını öğrenmek ve birkaç adımda Millenicom’lu olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Ev İnterneti Tarifelerimiz ve Kampanyalar - ORIS Telekom
www.oristelekom.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.