En fazla 7 aydır açılmayan tabletin ekranı gelmiyor

70likrakkiii

Hectopat
Daha fazla  
Bir tabletim vardı çok seviyordum ama sonradan kullanamadım. Yani işim düşmedi en fazla 7 aydır kapalı duruyor 2 gündür şarjda duruyor. Elektrik akımı alıyor ama açılmıyor. Ekran gelmiyor hani. Bunu nasıl açabilirim veya ne olmuş olabilir? Aşırı lazım bana şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tabletim vardı çok seviyordum ama sonradan kullanamadım. Yani işim düşmedi en fazla 7 aydır kapalı duruyor 2 gündür şarjda duruyor. Elektrik akımı alıyor ama açılmıyor. Ekran gelmiyor hani. Bunu nasıl açabilirim veya ne olmuş olabilir? Aşırı lazım bana şu an.
Telefoncuya bir baktırdınız mı?

Bataryayı değişin derim.

Recovery modda başlatmayı deneyin.
Recovery mod giriş ekranı gelince normal açılışa devam et ile ilerleyin. Muhtemelen açılır. (Tabi dilerseniz Recovery mod ile tableti de sıfırlayabilirsiniz.)
Recovery moda nasıl giriş yapacağınızı bilmiyor iseniz Tabletinizin marka modeli ile google üzerinden öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı