En fazla 8 bin TL monitör önerisi

Bütçe
0-8000 TL

Drâvênbaba

Hectopat
Geçenlerde Unlost'un paylaştığı videodaki sistem hoşuma gitti ve peşin fiyatına 6 taksit özelliğinden dolayı almaya karar verdim. Bu sistem için maksimum 8 bin TL olacak şekilde monitor önerisi olan varsa mutluluk duyarım.

Tam 8bin tl'ye msi'ın 2k güzel bir monitörü vardı ama linki şuan yok elimde. Belki daha iyisini gönderen olabilir ama benim hoşuma gitmişti.

Geçenlerde Unlost'un paylaştığı videodaki sistem hoşuma gitti ve peşin fiyatına 6 taksit özelliğinden dolayı almaya karar verdim. Bu sistem için maksimum 8 bin TL olacak şekilde monitor önerisi olan varsa mutluluk duyarım.

Konu dışında şunu söyleyeyim PC'yi aldıktan sonra PSU değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Öğrenci indirimiyle G65B alabilirsiniz:

Bunlara bakabilirsiniz.

Tam 8bin tl'ye msi'ın 2k güzel bir monitörü vardı ama linki şuan yok elimde. Belki daha iyisini gönderen olabilir ama benim hoşuma gitmişti.
Muhtemelen MSI MAG 275QF'ten bahsediyorsun, evet güzel monitördür

Bu sistem alınamaz parçaları kötü.
İsteğinize göre ozelleştirme yaparak bu sistemi almanızı tavsiye ederim:

Konu dışında şunu söyleyeyim PC'yi aldıktan sonra PSU değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Öğrenci indirimiyle g65b alabilirsiniz:

Anakart konusunda kararsız durumdayım dediğim gibi ama taksit fırsatı olduğu için alıyorum zaten teşekkürler cevap için...

Monitörü bilmem de o sistem alınmaz bence. Gamepower PSU'ya o parçaları emanet etmezdim ben.
Psu sorununu kendim düzeltirim büyük ihtimal teşekkürler

Muhtemelen MSI MAG 275QF'ten bahsediyorsun, evet güzel monitördür

Bu sistem alınamaz parçaları kötü.
İsteğinize göre ozelleştirme yaparak bu sistemi almanızı tavsiye ederim:
Hocam tamamen öğrenmek için soruyorum kötu olan özellikleri paylaşabilir misiniz ona göre karar vermem lazım teşekkürler

Anakart konusunda kararsız durumdayım dediğim gibi ama taksit fırsatı olduğu için alıyorum zaten teşekkürler cevap için...

PSU sorununu kendim düzeltirim büyük ihtimal teşekkürler.

Hocam tamamen öğrenmek için soruyorum kötu olan özellikleri paylaşabilir misiniz ona göre karar vermem lazım teşekkürler.

Sıvı soğutma berbat. 1 yılı geçmeden arıza vermesi muhtemel. Kasa teneke. PSU C4. SSD de dram bulunmuyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı