Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 YouTube, Facebook, Instagram fark etmez en fazla beğeni aldığınız yorumu paylaşalım. Benimki bu: Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 24 Kasım 2020 #2 Hocam ben SS'i bulamam fakat anlatabilirim. Erdoğan'ın dondurma parasını Putin'e kitlediği bir video vardı. @bgyeter hesabında paylaşılmıştı. Ben de yorum olarak: Sürprizbozan: Rahatsız edebilecek siyasi görüş Reis millete geçirdi sıra Putin'de yazdım. Yaklaşık 2200 beğeni aldı.
Hocam ben SS'i bulamam fakat anlatabilirim. Erdoğan'ın dondurma parasını Putin'e kitlediği bir video vardı. @bgyeter hesabında paylaşılmıştı. Ben de yorum olarak: Sürprizbozan: Rahatsız edebilecek siyasi görüş Reis millete geçirdi sıra Putin'de yazdım. Yaklaşık 2200 beğeni aldı.
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 24 Kasım 2020 #3 Beğeniyi bilmem ama biraz sonra bu mesajın en fazla kızgın alan mesajım olacağı konusunda iddialıyım.
Beğeniyi bilmem ama biraz sonra bu mesajın en fazla kızgın alan mesajım olacağı konusunda iddialıyım.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 24 Kasım 2020 #4
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 24 Kasım 2020 #5 BGY'nin Nusret ile ilgili gönderisi vardı, oradaki yoruma 3K beğeni gelmişti, görsel kanıtım yok. Kanıtı olan başka bi' yorumum var; Görselden ban yemem umarım. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BGY'nin Nusret ile ilgili gönderisi vardı, oradaki yoruma 3K beğeni gelmişti, görsel kanıtım yok. Kanıtı olan başka bi' yorumum var; Görselden ban yemem umarım. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et