En fazla kaç DK/Saat bilgisayar başında oldunuz ?

18-19 saat arası. GTA 4'ü bitirmek için idaaya girmiştim arkadaşımla hemde 1 günde. Sonuç ne oldu derseniz kaybettim.
 
Ramazanda ihtiyaçlar, iftar, sahur ve başımın ağrısını geçirmek için yaptığım molaları göz ardı edersek 4 gün (96 saat) yapıyor.
 
Bu konuda gerçekten haklısın. bende Metin2 oynuyordum, o dönem silkroad knıght Metin2 bu üçlüler ünlüydü, :cry:hayatımın en güzel sayılacak günlerini çaldı benden, :kararsız: ne günlerdi be.
Aynen pişmanım hala. Keşke o oyuna ayıracağım vaktimi matematiğe ayırsaydım. Odtü PC mühendisliğine giderdim. :(
 
Ben eski ben değilim artık, 2 saatten sonrası baş ağrıtıyor. Küçükken GTA Vice City için 4-5 saat durduğumu hatırlıyorum ama.

Parlaklığı düşürüp mavi ışık filtresi kullanmayı denediniz mi hocam?
Ramazanda ihtiyaçlar, iftar, sahur ve başımın ağrısını geçirmek için yaptığım molaları göz ardı edersek 4 gün (96 saat) yapıyor.

Hocam ne yaptınız, sedye ile mi aldılar sizi sonra?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı