En Fazla Kaç Sayfa Kitap Okudunuz?

5. sınıfta Harry Potter serisini 1-2 haftada bitirmiştim fakat şu an Savaş ve Barış'ın kalan 80 sayfasını okumaktan acizim. Sınavlar bitsin bir sürü yeni kitap geldi eve onlara abanacağım.

Evet 5 sene sonra tekrar yazıyorum. Tutunamayanları hiç bitirmedim, Sherlock Holmes serisine başladım yaklaşık 1800 sayfayı 7 günde bitirdim. Vay be zaman ne hızlı akıp gidiyor.

Hocam 3. sınıfta iken Harry Potter Ölüm Yadigarları 1 ve 2'yi 24 saatte bitirmiştim.

470-480 sayfa. Pazartesi sınavım vardı pazar sabah kalktım yemek tuvalet hariç tamamen onu okudum 17.30 gibi bitti.

1540 sayfa 15 saat
Üstüne bir de telefondan okumuştum.
3 gün falan göz damlası kullandım ondan sonra ama değdi, bir daha olsa bir daha yaparım

Benimki 800 küsurdu. İsmi aklıma gelmedi ama 2 kitaplık bir setti. Öğlen başlayıp ertesi gün sabah bitirmiştim. Sonuç olarak bir gün boyunca kıpkırmızı gözlerle gezdim . ( evet gece uyumadım. Hava aydınlanınca bayağı şaşırmıştım ne ara sabah oldu diye. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…