En Fazla Kaç Sayfa Kitap Okudunuz?

5. sınıfta Harry Potter serisini 1-2 haftada bitirmiştim fakat şu an Savaş ve Barış'ın kalan 80 sayfasını okumaktan acizim. Sınavlar bitsin bir sürü yeni kitap geldi eve onlara abanacağım.
 
Evet 5 sene sonra tekrar yazıyorum. Tutunamayanları hiç bitirmedim, Sherlock Holmes serisine başladım yaklaşık 1800 sayfayı 7 günde bitirdim. Vay be zaman ne hızlı akıp gidiyor.
 
Tek bir kitaptan bahsediyorsak 1300-1400 sayfa arası olan Modern Avrupa Tarihi kitabını okudum. Okuduğum 1000 sayfa üzerinde epey kitap var, belki bu dediğimden de fazla sayfası olan kitap olabilir.
 
Herkese iyi forumlar :) ben kitap okumayı sevmesem bile, sürükleyici bir roman buldum ve 450 sayfayı 21 Saat'te okudum. Dün sabah kitabı elime aldım, ve 1 saat uyudum 10 dk. Önce bitirdim. Sabırlı biri değilim fakat bilmiyorum nasıl başardım :D :confused: sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum...

1540 sayfa 15 saat :)
Üstüne bir de telefondan okumuştum.
3 gün falan göz damlası kullandım ondan sonra ama değdi, bir daha olsa bir daha yaparım :D
 
Benimki 800 küsurdu. İsmi aklıma gelmedi ama 2 kitaplık bir setti. Öğlen başlayıp ertesi gün sabah bitirmiştim. Sonuç olarak bir gün boyunca kıpkırmızı gözlerle gezdim :). ( evet gece uyumadım. Hava aydınlanınca bayağı şaşırmıştım ne ara sabah oldu diye. )
 

Yeni konular

Geri
Yukarı