En garip rüyalarınız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1-2 hafta önce görmüştüm, baya ilginçti.

Okulumdan birkaç arkadaş ile eski bir mercedes ile yanlarda binalar olan bir yolda ilerliyorduk. Şehir Ankaraya benziyordu. Arabanın içinde Tarkan'nın Ölürüm Sana albümü çalıyordu. O sırada lüks bir araba önümüzü kesiyor ve kavga etmeye başlıyoruz. O arabadan 4 kişi çıkıyor ve ellerinde sopalar vardı. Bir arkadaşım arabanın arkasından bir sopa alıp kalabalığa dalıyor. Daha sonra bende dalıyorum ve baya kavga ediyoruz. İlginç bir şekilde hiçbir acı hissetmedim. O sırada sanki arabada çalan Tarkan şarkısının sesi artmıştı ve ben gaza gelmiştim. O gün 4 adam dövdüm ve çok mutluyum. Bu rüyanın oluşma nedenini o gün yolda bir adamla tartışmıştım, o yüzden olduğunu düşünüyorum.

Savaş yapıyordum 10 metrelik alanda düşmanla ve bir köyde yaşıyorduk ve bizim ailedeki herkes yaşıyordu ve bunu 2 kere gördüm ikisi de birbirinin devamıydı.

Hatırlamıyorum ama kontrol edebiliyordum rüyamı. Çok garipti.

Rüyamda bilgisayara yapay zekalı bir virüs girmişti.

Ne antivirüs çalıştırabildim, ne güvenli moda geçtim, ne boot menüsüne girebildim. BIOS'a kadar inmişti virüs.

Daha bu sabah gördüm. Soğuk Savaş Dönemi'ndeyim elim de bir tane tabanca var karşıma 3,4 kişi çıkıyor gizlice onları vuruyorum sonra araba görüyorum arabayla birisi kaçıyor hava aşırı derece de yağmurlu içinde ne var niye kaçıyor hatırlamıyorum, bende motor ile takip ediyorum ondan sonra görülüyorum arabanın camından çıkan adam bana sıkmaya başlıyor bende sağa sola motoru çeviriyorum mermi bana isabet etmesin diye sonra bende sıkmaya başlıyorum ondan sonra sağa doğru dönen bir yol var bende dönerken hızlı dönüyorum motor kayıyor ondan sonra düzlemeye çalışırken bir bomba sesi duydum sonra kafam tak tak etti uyandım rüyamı kendim kontrol ediyordum genellikle hep kendim kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…