Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Outlast 1 giriş kapısını iş makinesiyle kırıyordum sonra pompalı tüfekle Chris Walker vs atıyordum.
Diğer bir rüyada uzaya çıkmak için NASA binasına sızıyordum. Tek başıma uzaya çıkıyordum hem de aşırı saçma bir şeyle GTA SA oyunundaki jetpack ile çok değişikti.
1996 yada 97'de Diablo oynardım deli gibi. yaşım 11-12ydi. Diablo da KASAP vardı. Bilgisayarım AMD 60, 512KB ekran kartıyla zayıftı. Hep aynı oyunları oynardım mecbur. (Yaş 38 oldu aynı durumdayım ) Levelim çok yüksek olduğundan dolayı çıplak şekilde tokatlardım, arkadaşlarla gülerdik eğlenirdik.
Bir gün rüyama girdi herif. Top sahasının orda çıplak şekilde beni kovaladı. Town Portal açıp mahalleye kaçtım. Çocukları topladım, taş, sopa ve bakkaldan aldığımız torpillerle gittik kapıştık. Yine kestim. Keyifliydi valla