En garip rüyalarınız

Kapitalistler senin beynine trojan atmış

Apartmanın merdiveninden iniyordum, inerken yanımdan Shrek'in gerçek hayat versiyonu geçti. Uyurgezerdi, kafasını omzuna yaslamış uyuyordu ama yürüyordu.

Eniştemin doblosu ile birlikte köyden ışık hızıyla iniyorduk. Cidden hissetmiştim çok hızlı gittiğimiz için koltuğa falan tutunmuştum rüzgarı falan hissedebiliyordum teyzem ile eniştem konuşuyordu fakat ben ağzımı bile açamıyordum. Komik olan şey, eniştemin arabası yok

Benim gördüğüm en acayip rüya padişah olmuştum. Sonra koşa koşa hareme girdim.
Hangisiyle şey yapacağımı şaşırdım.

Rüyamda doğuyordum ve Türkiye'de yaşamaya başlıyordum. Dolar 8'i görmüştü, Euro 10 ve her delicesine zam geliyordu. Sonra bir uyandım keşke rüya olsaymış dedim.

Dolar anlık 17.36

Rüyamda PC almıştım, oynuyordum. Çok da seviniyorum ama, kalktığımda cidden üzüldüm. Güzeldi.
Bunun başka bir şeklini ben de görmüştüm. Rüyada bakıyorum her zamanki kasam fakat içerisinde çok iyi parçalar falan var. Sonra bir uyandım PC'nin tuşuna basıp dxdiag yazıp E8400, 4 GB RAM'i görmem ile hayallerim yıkılmıştı.

Yıkık bir evde bir yılanın benim ile konuşması...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…