En garip rüyalarınız

13-14 yaşlarındaydım rüyamda hiç ses yoktu, sırtımda çantam vardı okuldan eve dönüyorum ama rüyam, evimin kapısının önünde başlıyor ve bir adam var kapıda bembeyaz elbiseli ama yüzünü kesinlikle göremiyorum uzun boylu benim 2 katım. Rüyamda hiç ses yok ve o adam ile hiç iletişime de girmiyorum ama onun peygamber efendimiz olduğunu biliyorum. Bana hurma vermişti ve bende eve girmiştim sonra da uyandım. Böyle bir güzel rüyam var. :)

Rüyamda Sur üfleniyordu dağlar dümdüz olmuştu ve ardından yer yarıldı ve her şey düşüyordu çok korkmuştum. Bu rüyanın üzerinden üç yıl geçti o zamanlar din konusunda takıntılarım vardı.

Tayyiple Emine bizim eve geliyordu. Tayyip babamla oturup sohbet ediyordu. Sonra eski evimizin otoparkında B6 kasa Passata biniyorduk. Arka koltukta benim boyum uzun olduğu için arabaya sığmıyordım. Normal makam düzeninde makam sahibi erkek sağ arkaya, eşi ise sola otururdu. Bunda Tayyip solda emine ortada ben sağdaydım. Emine bana Müslüman mıyız diye sordu. İslam'ın şartlarını sordu.Bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı