En güçlü anime karakteri

Akuto sai. Net ve kesin.

Oh be, sonunda. Arkadaş ben de bunu yazdım adamlara tier açıklıyorum, hızdan ve yıkıcı güçten saldırı gücünden falan bahsediyorum. Adamlar gelmiş saitama komedi mangası karakteri herkesi tekler falan yazıyor. Sonunda bilen birini buldum.

Spn'de bir ton tanrının olduğu bölümler var çoğunu patates ediyor lucifer

Konu çizgi filmler üzerine değil miydi ? Dizi ne alaka anlamadım. Veya o da mı bir çizgi film? Hadi çizgi film varsayarak üzerinden yorum yapalım. Benim tanrıdan kastım yazarı temsil eden karakterdir. Bunu çizgi romanlar üzerinden örneklendirmek gerekirsek OAA adlı karakter Marvel evreninde Stan Lee'nin yansıması olduğu için A karakteri, B karakteri gibi kişiler tarafından tokatlanmayı geçin, dürtülemesi bile düşünmek imkansızdır Yani tanrı kavramlarımız farklı olabilir. Ondan dolayı yanlış anlaşılmalar olmasın.

En güçlü kim bilmem ama ben Goku'nun karşısında kim varsa onu tutuyorum.

Takmışlar o şu tanrıyı yeniyor o bu tanrıyı yeniyor. Yav her evrendeki tanrı aynı güçte mi. Bazı tanrılar evren seviyesi bazıları boundless bazılar 5B ama anlamıyorlar.

Yav ne anlatıyon Akuto basit bir speed blitz ile tek atar. En kötü JoJo evrenini yok eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…