En güncel AMD Radeon software hangisi?

caqriiaksu

Hectopat
Sitede en yukarıda gördüğümü indirdim fakat birden fazla sürüm var bazılarında optional bazılarında recommended yazıyor bu kafamı karıştırdı. Ayrıca sistemi kurduğumdan beri ses alamadım bilgisayarımdan. Bu yüzden de şüpheliyim 20.4.1 kurulu şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optional (isteğe bağlı) ve recommended (önerilen) olarak iki sürümü bulunur. Önerilen seçeneği hataların en az yaşandığı ve düzeltildiği güncellemelerin bulunduğu sürümdür. Fakat isteğe bağlı olan sürüm, en son güncellemeleri içerdiğinden yeni hatalar yaşanabilir. Bu yüzden önerilen seçeneğini indirmek daha mantıklı oluyor.

En güncel sürümü 20.4.2 dir. Şuan ben bu sürümü kullanıyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir

Hocam bende şu an o sürümü indiriyorum 20.4.1 son sürüm gözüküyordu bakalım ses konusunda yardımı olacak mı?

Merak ettiğim bir şey var. İşlemcim de ekran kartım da AMD. Bu yazılımı indirince ekran kartı ve işlemci driverlerı otomatik olarak burdan mı yükleniyor ?

Hocam bende şu an o sürümü indiriyorum 20.4.1 son sürüm gözüküyordu bakalım ses konusunda yardımı olacak mı?
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp radeon ayarlarından güncelleştirmeleri kontrol et dermisiniz.
Merak ettiğim bir şey var. İşlemcim de ekran kartım da AMD. Bu yazılımı indirince ekran kartı ve işlemci driverlerı otomatik olarak burdan mı yükleniyor ?
İşlemciyi bilmem ama ekran kartını güncelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…