Çözüldü En güncel Windows 10 ISO dosyası hangisi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Kurduktan sonra güncelleyemez misiniz? Buradan paylaşsak ISO'ları.
Kurduktan sonra güncelleyemez misiniz? Buradan paylaşsak ISO'ları.

Çözüm
Microsoft bildiğim kadarıyla kendi sitesinde Windows 10 ISO'su yayınlamıyor. ISO dosyasını indirebileceğiniz araç var. Onu kullanıp en güncel ISO'yu edinebilirsiniz.

Microsoft bildiğim kadarıyla kendi sitesinde Windows 10 ISO'su yayınlamıyor. ISO dosyasını indirebileceğiniz araç var. Onu kullanıp en güncel ISO'yu edinebilirsiniz.
Aracı şimdi indirine bastım ve Media Creation Tool diye bir şey indi onu çalıştırıp mı Windows modellerini seçebiliyoruz Home ya da Pro?

Aracı şimdi indirine bastım ve Media Creation Tool diye bir şey indi onu çalıştırıp mı Windows modellerini seçebiliyoruz Home'ya da Pro?

Hayır Home-Pro seçimini kurarken seçiyorsunuz. Media Creation Tool üzerinden dil, mimari(32-64 Bit) ve klavye düzeni seçiyorsunuz. Gerisi kurulum ekranında.

Aracı şimdi indirine bastım ve Media Creation Tool diye bir şey indi onu çalıştırıp mı Windows modellerini seçebiliyoruz Home'ya da Pro?

Home ya da Pro seçimini kurulum sırasında seçiyorsunuz.
Aracı çalıştırın ileri yaptıktan sonra bu bilgisayar için önerilen tikini kaldırın oradan manuel seçim yapabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı