hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 29 Eylül 2020 #11 Silinen üye dedi: Fakat Amazon'dan gelen malların vergisini ödemen zorunda kalıyorsun ödediğin para Türkiye'deki fiyattan kat ve kat oluyor. Genişletmek için tıkla... Amazon TR'den aldığınız ürünler Türkiye'den geliyor. Aynı hepsiburada.com'dan almış gibi.
Silinen üye dedi: Fakat Amazon'dan gelen malların vergisini ödemen zorunda kalıyorsun ödediğin para Türkiye'deki fiyattan kat ve kat oluyor. Genişletmek için tıkla... Amazon TR'den aldığınız ürünler Türkiye'den geliyor. Aynı hepsiburada.com'dan almış gibi.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 29 Eylül 2020 #12 Silinen üye dedi: Fakat Amazon'dan gelen malların vergisini ödemen zorunda kalıyorsun. Ödediğin para Türkiye'deki fiyattan kat ve kat fazla oluyor. Genişletmek için tıkla... .com.tr demiş dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Bu da Türkiye deposundan geliyor demek. O da yurt dışından gelmiyor demek. Onu da anlamadıysanız gümrük vergisi yok demek.
Silinen üye dedi: Fakat Amazon'dan gelen malların vergisini ödemen zorunda kalıyorsun. Ödediğin para Türkiye'deki fiyattan kat ve kat fazla oluyor. Genişletmek için tıkla... .com.tr demiş dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Bu da Türkiye deposundan geliyor demek. O da yurt dışından gelmiyor demek. Onu da anlamadıysanız gümrük vergisi yok demek.
fujikmo Femtopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #13 katılıyorum , amazon.com.tr de bi satıcıların isimlerine bakın derim. HAFSA ETİCARET yazıyor . ama bazı ürünler "amazon.com.tr" tarafından satılabiliyor! Son düzenleme: 29 Eylül 2020
katılıyorum , amazon.com.tr de bi satıcıların isimlerine bakın derim. HAFSA ETİCARET yazıyor . ama bazı ürünler "amazon.com.tr" tarafından satılabiliyor!
Lil_Flex Decapat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #14 Tamamdır yorumlarınız için teşekür ederim.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 30 Eylül 2020 #15 Amazon ve Hepsiburada. Tercihim Amazon olur.