En güvenilir domain sitesi hangisi?

Çiğdem Furat

Megapat
Daha fazla  
Ben ilk kez alacagim. Türkiye'den satin alma ve satma sirasinda sorun yasatmayan, guvenilir bir site var mi? Alirken eklemem gereken, yani birlikte almam gereken bir şey var mi?
Bu arada kendi adima alinca, satarken kisiye degil de sirkete satabiliyor muyum?

Ben ilk kez alacagim. Türkiye'den satin alma ve satma sirasinda sorun yasatmayan, guvenilir bir site var mi? Alirken eklemem gereken, yani birlikte almam gereken bir şey var mi?
Bu arada kendi adima alinca, satarken kisiye degil de sirkete satabiliyor muyum?
Godaddy, Atakdomain inceleyebilirsiniz. Daha sonra domaini transfer ederek satabilirsin

Al sat yapacaksanız en uygun fiyatı kim veriyorsa oradan alabilirsiniz. ICANN kayıtlı tüm siteler güvenilir denebilir. Sadece boşta domain arıyorsanız bunu bu siteler üzerinden değil direkt icann sitesinden yapın. Sizin domain sorgulamalarınızı bu firmalar görebiliyor, log tutuyorlar ve premium birşey görürlerse size kayıt ettirmeden kendileri kayıt edebiliyorlar. Bu konuda sorun yaşayan kişilerin şikayetlerini okumuştum daha önce.

Al sat yapacaksanız en uygun fiyatı kim veriyorsa oradan alabilirsiniz. ICANN kayıtlı tüm siteler güvenilir denebilir. Sadece boşta domain arıyorsanız bunu bu siteler üzerinden değil direkt icann sitesinden yapın. Sizin domain sorgulamalarınızı bu firmalar görebiliyor, log tutuyorlar ve premium birşey görürlerse size kayıt ettirmeden kendileri kayıt edebiliyorlar. Bu konuda sorun yaşayan kişilerin şikayetlerini okumuştum daha önce.
Teşekkürler. ICANN kayitli olup olmadigini nereden anlayabilirim?
Haklisiniz, onceden bir kac isim merak edip, bakmistim ve kisa sure icinde sayfayi yenileyince hemen satildigini gordum. Guvenememistim o yuzden.

Teşekkürler. Icann kayitli olup olmadigini nereden anlayabilirim?
Haklisiniz, onceden birkaç isim merak edip, bakmistim ve kisa sure icinde sayfayi yenileyince hemen satildigini gordum. Guvenememistim o yuzden.

turkticaret.net en iyisidir bana göre 4 domainim orada kayıtlı.

İşte onları tercih eden bazı şirketler;

1725312509707.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı