DarlDixon
Hectopat
Yine aynı hatayı alıyorum hocam.Hocam Aternos'un ayarlarında 'korsan (orijinal olmayan)' diye bir seçenek olacak onu aktif hale getirirseniz sunucuya katılabilirsiniz.
Yine aynı hatayı alıyorum hocam.Hocam Aternos'un ayarlarında 'korsan (orijinal olmayan)' diye bir seçenek olacak onu aktif hale getirirseniz sunucuya katılabilirsiniz.
Sizce hangisi TL Launcher mı yoksa? Titan Launcher vesaire mi?
SKlauncher bir şekil girebildim sağolun hocam.İki tane öneri yapılmış ve tartışması sürmüş. İndir ikisinden birini. Vaktiyle ikisini de kullandım sorun çıkarmadı. Biri hala yüklü duruyor. Eğer şüpheleniyorsan forumun biricik antivirüsü olan Kapskery'i indirip taratırsın.
Sklauncher bir şekil girebildim sağ olun hocam.
Önerim orijinal Minecraft Launcher. Onun dışında TL Launcher kullanmayın, TL legacy kullanabilirsiniz.
Minecraft Launcher, lunar Client, badlion Client.
Crack tarafta ise tıauncher.
Neden? Tıauncher diğer dediğinizden daha güvenilir.
Aga McAfee uyarı verdi tıauncher'i indirdim bilgisayarınzda bir dosyaya erişmek üzere izin vermek istiyor musunuz dedi crack o virüslü.
Güvenilirlik açısından ne t legacy ne de t Launcher için güvenli oldukları söylenemez. İkisi de korsan yazılım ve korsan yazılımlar için hiçbir zaman "güvenilir" olduğu söylenemez. Bu oyunun kendisi normalde ücretli iken size ücretsiz şekilde sağlayan kaynaklar sizce afedersiniz ama keriz mi? Mantıken ben bu şekilde düşünüyorum, tabii herhangi bir sıkıntı yaşamama ihtimaliniz de tabii ki söz konusu ama bilgisayarınızda görünürde bir sıkıntı olmasa bile bazı programların haberimiz olmadan arka planda mining yapabildiklerini biliyoruz. Bilgisayarınıza doğrudan virüs girmese bile eğer mining gibi durumlar olabiliyorsa ekran kartınız normalden çok daha hızlı yıpranacaktır. T Launcher'ın oyun çalışırken arka planda açık bıraktığı bazı uzantıların da olduğunu duymuştum, kötü niyetli bir yazılımdır demiyorum ama kötü niyetli değildir de demek pek mümkün değil. Bugün bir sıkıntısı olmadığını düşünürüz ve gözümüze normal gelir ancak yarın bir gün hiç tahmin etmediğimiz başka sorunlarla karşılaşırız, korsan yazılımlar bu nedenle pek güvenilir değiller. Korsan yazılım kullanarak kişisel bilgilerinizi ve bilgisayarınızı riske atmak yerine oyuna bir defa parasını yatırırsanız gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.