En güvenilir site hangisi?

ceviroglum

Femtopat
Daha fazla  
Hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce en uygun site hangisi?
Genellikle SSD ve RAM'lerde pek popüler olmayan markalar kullanılıyor. (Adata, WD gibi) sorun olur mu?

4 yıl önce sistemimi Teknobiyotik sitesi üzerinde satın almıştım tereddüt ederek fakat korktuğum hiçbir şey başıma gelmedi. Tek alışverişim o oldu o yüzden pek yorum yapamıyorum.

İtopya üzerinden maddi açıdan büyük alışverişler yaptım, memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Sinerji üzerinden ise birkaç ekipman alışverişim oldu yine bir sorun yaşamadım hiçbirinde.

Ama gözüm kapalı alışveriş yaptığım tek yer Amazon sitesidir. Eğer satın alacağınız ürünün satıcısı Amazon'da var ise amazon üzerinden almanızı tavsiye ederim. Sürekli ordan alışveriş yapıyorum alacağım ürün ne olursa olsun.

Ayrıca WD ve ADATA gayet güzel markalar neden kalitesiz dediniz anlamadım. Tabii ki sorunlu ve alınmayacak "modelleri" var fakat 4 yıl ADATA SSD kullandım.

Gaming gen. İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, GameGaraj gibi siteler güvenilirdir. Almadan önce fiyat ve alacağınız bilgisayarı paylaşın. Size için en iyisini arkadaşlar söyler. Bazı kaliteli markaların kronik sorunlu ürünleri oluyor. Ona dikkat etmek lazım arkadaşlar bu konuda yardımcı olur.

Bayağı bir güvenli site var fakat fiyat konusunda hep değişiyor. Genelde hepsi kampanyalar yapıyor. Örneğin bu sıralar İncehesap Gençergaming ve Gaming gen TR de bayağı güzel indirimler vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı