yukarıda belirttiğim gibi browsing için kullanmak istemiyorum. sadece 1 dakikalık bir işlem için kullanacağım. O da Geforce Now EU sunucularına bağlanmak.Orbot. En kötü Tor bağlantısı en iyi VPN'den daha gizli ve mahremidir.
yukarıda belirttiğim gibi browsing için kullanmak istemiyorum. sadece 1 dakikalık bir işlem için kullanacağım. O da Geforce Now EU sunucularına bağlanmak.Orbot. En kötü Tor bağlantısı en iyi VPN'den daha gizli ve mahremidir.
Orbot sadece browsing için değil herşey için kullanabilirsinyukarıda belirttiğim gibi browsing için kullanmak istemiyorum. sadece 1 dakikalık bir işlem için kullanacağım. O da Geforce Now EU sunucularına bağlanmak.
Mullvad ile karşılaştırılınca nasıl hocam? Satın mı alınıyor orbot? Nasıl kullanılıyor acaba?Orbot sadece browsing için değil herşey için kullanabilirsin
Mullvadı bilmediğim için karşılaştıramam. Tor project'in sitesinden indiriliyor. İndirdikten sonra connect gibi bir yazı geliyor ona tıklayıp bağlanabiliyorsun veya ayarlardan uygulama seçip o uygulamayı açtığında otomatik sadece ona vpn uygulatabiliyorsun.Mullvad ile karşılaştırılınca nasıl hocam? Satın mı alınıyor orbot? Nasıl kullanılıyor acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.