En hafif Windows 11 sürümü

OverRar00

Hectopat
RAM
3x8 24 GB DDR4 3200MHz
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 1TB M2
Ekran kartı
Gigabyte RTX3060
Anakart
MSI B560-A-PRO
İşlemci
i3 10100F
Windows 10 LTSC gibi bir sürüm istiyorum. Normal 11 debloat ve ayar yapılmasına rağmen aşırı hantal ve çok RAM harcıyor. Ben bunu istemiyorum.

Hocam 24 GB RAM'iniz var, sizin raminize göre RAM harcadığını düşünürsek normaldir RAM kullanımı. Fakat tam bir değer söyler iseniz tam olarak çok veya az kullanıp kullanmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca öyle bir sürüm bulabileceğinizi sanmıyorum, malum yeni sayılan bir işletim sistemi ve öyle pek sürümü de yok.

Hocam Windows 11 henüz yeni bir işletim sistemi ve hala kritik güncellemeler almaya devam ediyor. Size önerim pro kullanmamanız, onun dışında home olabilir.

Hocam Windows 11 henüz yeni bir işletim sistemi ve hala kritik güncellemeler almaya devam ediyor. Size önerim Pro kullanmamanız, onun dışında Home olabilir.

Bazı kendini bilmiş arkadaşlar Windows 11 10'dan daha iyi falan filan dedi bende 6-7 aydır kullandığım 11'e geri dönmek istedim.

Hocam 24 GB RAM'iniz var, sizin raminize göre RAM harcadığını düşünürsek normaldir RAM kullanımı. Fakat tam bir değer söyler iseniz tam olarak çok veya az kullanıp kullanmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca öyle bir sürüm bulabileceğinizi sanmıyorum, malum yeni sayılan bir işletim sistemi ve öyle pek sürümü de yok.

Sadece Valorant oynarken Windows 10 da 6 GB RAM kullanırken 11 9 GB RAM kullanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı