En stabil Windows 11 sürümü nedir?

Size lafım yok hocam youtube shorts gibi ortamlarda bakarsanız 3 iq yazılımcılar dolanıyor bu tayfaya söylüyorum yoksa imac kullanan baya kaliteli yazılımcı dostum var.
Hocam bir de ek bir şey sormak istiyordum bu laptop Windows 11 için ideal bir cihaz mı bir de stabilliği var mı yani windows 11 için henüz cihazla ilgili detaylı araştırma yapmadımda.

Hocam bir de ek bir şey sormak istiyordum bu laptop Windows 11 için ideal bir cihaz mı bir de stabilliği var mı yani windows 11 için henüz cihazla ilgili detaylı araştırma yapmadımda.
link atın bakayim hocam

link atın bakayim hocam
Bu yazdığınız Asus Windows 11 ile uyumlu zaten 11. Nesil işlemci var başka cihaz ise atın 10 11. Nesil yeterli.

Ne alaka? Kullandigim laptop 35k şu an istesem Mac alabilirdim :D

MacOS'da zaten Linux tabanlı bildiğim kadarıyla ama ben şunu demek istemiştim bana göre Mac'ler şu an tamamen statü için yine o fiyat bandında daha güçlü bir laptop alabilecekken LED'li elma logosuna para vermek saçma bence. Ben orada da bütçen az olsa bile yine Linux'un kurtarabileceğini söylemek istedim.

MacOS'da zaten Linux tabanlı bildiğim kadarıyla ama ben şunu demek istemiştim bana göre Mac'ler şu an tamamen statü için yine o fiyat bandında daha güçlü bir laptop alabilecekken LED'li elma logosuna para vermek saçma bence. Ben orada da bütçen az olsa bile yine Linux'un kurtarabileceğini söylemek istedim.
Anladım hocam kusura bakmayın ben küçümseme yaptınız sandım doğru bir flash üzerinden linux kullanmayı düşünüyorum tam araştırmadım ama böyle calisiyor diye biliyorum.

Anladım hocam kusura bakmayın ben küçümseme yaptınız sandım doğru bir flash üzerinden Linux kullanmayı düşünüyorum tam araştırmadım ama böyle calisiyor diye biliyorum.

Live CD'den bahsediyorsanız evet öyle usb ile çalışabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı