En hızlı kilo verme yöntemi nedir?

mrVOIDexclux

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3060 Laptop GPU Ryzen 7 6800H 512GB 16GB Ddr5 Ram
Meslek
Öğrenci
En hızlı kilo verme yöntemi nedir? Daha önceden kilo veren arkadaşlar hangi yöntemle kilo verdiniz açıklar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
En hızlı kilo verme yöntemi nedir? Daha önceden kilo veren arkadaşlar hangi yöntemle kilo verdiniz açıklar mısınız?

Hizli degil saglikli kilo vermeniz gerek. Ben en basitinden kalori acigi olusturmaya calisiyorum.

En hızlısını soruyorsanız muhtemelen ölüm orucu tutup süreki hareket halinde olmaktır ancak bu vücudunuza kalıcı hasar bırakabilir. Hızlı değil sağlıklı bir biçimde kilo vermeniz lazım.

Su iç, yürüyüş yap, belki sabahları biraz sirkeyi suya yedirip iç. Değişir yani.

Çok bir kilo değildi ama 92'den 82 kiloya düşmek için hesaplı yiyor fazla su içiyordum işte şekeri kesiyordum kahvaltı da tok tutsun diye 3 yumurta süt seviyorsan yağ oranı az marketlerde ucuza var ondan alıp günde 2 bardak içebilirsin.
Ekmek yemiyordum onun yerine yulafla bir şeyler hazırlardım.
Metabolizmanızında hızlı olması için şekeri bırakmanız çok önemlidir.
Bu süreçte hem şekeri bırakmanız hem de günde ne kadar su içiyosanız onu arttırmanız gerek hem yağ oranınız azalacaktır hem de kilo kaybı yaşarsınız ancak şunu diyeyim çok hızlı olmasını bekleme şekeri bile sadece tam kesmen için en az 2 hafta şekersiz tüketmen gerekiyor.
Diğer su orucu bunlara hiç bakmayın bile bunlar hiç sağlıklı değil ve kas kaybına sebep olur.
Ayrıca bu kalori açığı ve diyeti yaparken proteini eksik etmeyın her şeyi dengeli deneyin karbonhidrat da alın mesela yulafla birşe ya da pankek gibi bazı tarifler vardır.
Sosyal medyadaki kürlerde metabolizmayı hızlandırır ama bitkisel olmayanları direk geçin.

Ne kadar sürede verdiniz

Hocam saçma bir soru olabilir ama bu meyve felanda şekere dahil mi ?

Hocam saçma bir soru olabilir ama bu meyve felanda şekere dahil mi ?
Meyveden alacağınız şeker tabii ki daha iyidir ama bu şekerin şeker olduğunu değiştirmez. Ona göre dikkat edin.

Meyveden alacağınız şeker tabii ki daha iyidir ama bu şekerin şeker olduğunu değiştirmez. Ona göre dikkat edin.
Tavsiyeniz varmı peki şu kadar yeseniz yeterlidir gibisinden.

Tavsiyeniz var mı peki şu kadar yeseniz yeterlidir gibisinden.

Hocam ben mandalina yiyordum haftada 1 2 kez zaten dediğim gibi ben üst düzey disiplinli yapmamıştım meyveleri yiyordum ama çok meyve seven biri de değilim hafta da 1 2 kez mandalina yiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…