En hızlı şekilde nasıl port açtırılabilir?

Hocam sen Twitter'dan yaz CEO'ya o sana Gmail verecek oraya da durumunu anlatacaksın ve bekliceksin.

En az 15 kere yazdım sürekli destek ekiplerine ilettik, ilettik diye aynı şeyleri tekrarladılar.

Belediyeyi aradık, belediyeden birine yönlendirdiler, o da biz çok bir şey yapamıyoruz, Telekom yetkililerine söylüyorum diyor.

Türk Telekom'u aradık, başvuruyu aldık diyorlar. Sanki biz almadınız diyoruz da. Tekelleşmiş bir firmadan bu beklenir zaten.
Başka ne yapabiliriz? Ofisine de gideceğiz sanırım. Bıktık artık bu yılda internetsiz kalmaktan.

En az 15 kere yazdım sürekli destek ekiplerine ilettik, ilettik diye aynı şeyleri tekrarladılar.

Belediyeyi aradık, belediyeden birine yönlendirdiler, o da biz çok bir şey yapamıyoruz, Telekom yetkililerine söylüyorum diyor.

Türk Telekom'u aradık, başvuruyu aldık diyorlar. Sanki biz almadınız diyoruz da. Tekelleşmiş bir firmadan bu beklenir zaten.
Başka ne yapabiliriz? Ofisine de gideceğiz sanırım. Bıktık artık bu yılda internetsiz kalmaktan.

Ben ofise gitmiştim en son çare beni altyapı ekibinin odasına götürdüler orada çay içtik muhabbet ettik o muhabbetten 1 ay sonra geldiler yaptılar.

Türk Telekom rezilliğini bir kere daha kanıtladı. Bu kadar rezillik gerçekten fazla. Alt katta Türk Telekom altyapısıyla kullanılan internet var, ve Türk Telekom'u aradığımızda bize altyapı var, port yok demişlerdi. Bilin bakalım ne oldu? BTK üzerinden şikayet oluşturduk, işlerine gelmeyince altyapı yok, hizmet veremiyoruz maalesef dediler. Biz de yukarıdaki yazıdaki şeyleri onlara yazdık. Bari düzgün yalan söyleyin, alt katta Telekom altyapısı kullanılıyor, adamlar gelmiş altyapı yok diyor. Berbat hizmet veren bir firma.

Twitter'dan, BTK'dan, çağrı merkezinden, belediyeden olabilecek her yerden talep oluşturduk, 1 kişi bile gelmedi. Son şans bölge müdürlüğüne gidip oraya anlattık, adamlar ekip gönderdi meğerse port VARMIŞ! Bugün de gelip kurulum yaptılar, çok ilgiliydiler. Toplam 3 gün bile sürmedi. Madem bu kadar kolay, neden daha önce yapılmadı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı