En Hızlı Tarayıcı nedir?

İstatistiksel olarak hızlarını bilmiyorum ama Opera GX kullanıyorum çok güzel bir tarayıcı bir deneyin alıştıktan sonra Chrome, Windows Xp gibi geliyor.

Bunu bazıları dile getirir. Opera kullanıyorum fakat Chrome kenarda duruyor sebebi; Translate özelliği olması.

Brave hızlı tavsiye ederim ama google hesabını senkronize edemiyorsun, en azından ben edemedim onun dışında kendisi üzerinde reklam engelleyici var.

GM 8 GO için Opera'yı tavsiye ederim. Masaüstünde de Chrome ya da Opera olabilir.

Brave'de kullandım 1.sayfadaki yorumuma ek olsun bu yorumum. Brave fena değil fakat kendi içerisin de gelen reklam engelleme eklentisi sitelerde çok sorun çıkartıyor. Hangi siteye girerseniz girin mutlaka eksik yüklüyor girilen siteyi kendi reklam engelleyicisini kapatıp tekrar yüklediğinizde site asıl olmadığı gerektiği şekilde geliyor karşınıza. Yanına Adguard ve ublock kurduğum halde pasif olmadı silemedim de belki başka reklam engelleyici kurarsam kendiliğinden kapanır dedim ama olmadı bende üzülerek sildim Brave'yi. Yoksa çok başarılı ve hızlı bir tarayıcı. Ben kullanmadım ama için de para kazanabileceğiniz bir platformu da bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…