En Hızlı Tarayıcı nedir?

Bunu bazıları dile getirir. Opera kullanıyorum fakat Chrome kenarda duruyor sebebi; Translate özelliği olması.

Brave hızlı tavsiye ederim ama google hesabını senkronize edemiyorsun, en azından ben edemedim onun dışında kendisi üzerinde reklam engelleyici var.

Brave'de kullandım 1.sayfadaki yorumuma ek olsun bu yorumum. Brave fena değil fakat kendi içerisin de gelen reklam engelleme eklentisi sitelerde çok sorun çıkartıyor. Hangi siteye girerseniz girin mutlaka eksik yüklüyor girilen siteyi kendi reklam engelleyicisini kapatıp tekrar yüklediğinizde site asıl olmadığı gerektiği şekilde geliyor karşınıza. Yanına Adguard ve ublock kurduğum halde pasif olmadı silemedim de belki başka reklam engelleyici kurarsam kendiliğinden kapanır dedim ama olmadı bende üzülerek sildim Brave'yi. Yoksa çok başarılı ve hızlı bir tarayıcı. Ben kullanmadım ama için de para kazanabileceğiniz bir platformu da bulunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı