nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #11 Welcome - Deluge deluge-torrent.org Deluge deneyin.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #12 tisortea7 dedi: Peki Bittorrent ile qBittorrent'in farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Bittorrent daha fazla güvenlik açığı içeriyor diye biliyorum. Ayrıca daha yavaş. Ama qBittorrent güvenilir, açık kaynaklı, reklamsız ve hızlı. En iyisi qBittorrent bana göre. FitGirl için hep onu kullanırım
tisortea7 dedi: Peki Bittorrent ile qBittorrent'in farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Bittorrent daha fazla güvenlik açığı içeriyor diye biliyorum. Ayrıca daha yavaş. Ama qBittorrent güvenilir, açık kaynaklı, reklamsız ve hızlı. En iyisi qBittorrent bana göre. FitGirl için hep onu kullanırım
tisortea7 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 5 Mart 2023 #13 nickyokaga dedi: Welcome - Deluge deluge-torrent.org Deluge deneyin. Genişletmek için tıkla... En hızlısı sizce hangi torrent istemcisi? fermaNga dedi: Bittorrent daha fazla güvenlik açığı içeriyor diye biliyorum. Ayrıca daha yavaş. Ama qBittorrent güvenilir, açık kaynaklı, reklamsız ve hızlı. En iyisi qBittorrent bana göre. FitGirl için hep onu kullanırım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. fermaNga dedi: Bittorrent daha fazla güvenlik açığı içeriyor diye biliyorum. Ayrıca daha yavaş. Ama qBittorrent güvenilir, açık kaynaklı, reklamsız ve hızlı. En iyisi qBittorrent bana göre. FitGirl için hep onu kullanırım Genişletmek için tıkla... Peki ne olur ne olmaz diye soruyorum, qBittorrent'in hızlandırılması için yapılması gereken bir ayar var mı yoksa normal hali yeter mi?
nickyokaga dedi: Welcome - Deluge deluge-torrent.org Deluge deneyin. Genişletmek için tıkla... En hızlısı sizce hangi torrent istemcisi? fermaNga dedi: Bittorrent daha fazla güvenlik açığı içeriyor diye biliyorum. Ayrıca daha yavaş. Ama qBittorrent güvenilir, açık kaynaklı, reklamsız ve hızlı. En iyisi qBittorrent bana göre. FitGirl için hep onu kullanırım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. fermaNga dedi: Bittorrent daha fazla güvenlik açığı içeriyor diye biliyorum. Ayrıca daha yavaş. Ama qBittorrent güvenilir, açık kaynaklı, reklamsız ve hızlı. En iyisi qBittorrent bana göre. FitGirl için hep onu kullanırım Genişletmek için tıkla... Peki ne olur ne olmaz diye soruyorum, qBittorrent'in hızlandırılması için yapılması gereken bir ayar var mı yoksa normal hali yeter mi?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #14 tisortea7 dedi: En hızlısı sizce hangi torrent istemcisi? Genişletmek için tıkla... Valla bana göre Deluge. Ben Qbittorrent'te sıkıntı yaşadığım için deluge torrent kullanıyordum ve indirme hızı gayet hızlıydı. Lightweight bir istemcidir deluge, öneririm yani.
tisortea7 dedi: En hızlısı sizce hangi torrent istemcisi? Genişletmek için tıkla... Valla bana göre Deluge. Ben Qbittorrent'te sıkıntı yaşadığım için deluge torrent kullanıyordum ve indirme hızı gayet hızlıydı. Lightweight bir istemcidir deluge, öneririm yani.