En hızlı VPN programı önerisi

moonnn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Türkiye IP adresiyle internete bağlanmam gereken bazı durumlar oluyor, ve bu işlemi VPN üzerinden gerçekleştiriyorum. Ancak kullandığım IP adreslerinin IP2Proxy gibi sitelerde “VPN” ya da “Proxy” olarak görünmemesi çok önemli.
Bu konuda HMA VPN başarılı; IP2Proxy üzerinde IP'leri VPN'ya da proxy olarak göstermiyor. Fakat ne yazık ki HMA'nın hız performansı oldukça düşük.
Denediğim popüler VPN servisleri (örneğin NordVPN, ExpressVPN, Surfshark) ise hız konusunda çok iyi olmalarına rağmen, IP'leri IP2Proxy gibi servisler tarafından direkt olarak VPN veya proxy olarak tanınıyor.

Benim aradığım VPN'in kriterleri şu şekilde:

IP2Proxy ve benzeri servislerde “VPN” ya da “Proxy” olarak görünmeyecek.
Hızlı ve stabil bağlantı sunacak.
Türkiye lokasyonu sunacak.

Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan veya kullandığı servisten memnun olan arkadaşlardan öneri bekliyorum. Bunu isteme sebebim oynadığım bir oyunda Türkiye IP proxysiz bağlanmam lazım. Aşağıya SS ekliyorum bunların 1 tanesi NordVPN diğeri ise HMA.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-25 225444.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-25 225444.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2025-05-25 225611.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-25 225611.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 29
Bunu kullan gerisini boşver., Hız düşmesi de yok hem.

Cevabın için teşekkür ederim hocam fakat bu ip adresimi gizliyor. Benim ihtiyacım olan ip adresimin Türkiye'de gözükmesi . Yurtdışındayım şuanda

Kanka Türkiyedeki vds şirketlerinden vds satın al, ccproxy ile vds ipsini proxy e çevir ve kullan

Bu arada uygulama ayarlarından, Ayarlar < Gelişmiş < Ağlar < Harici Kullanıcılar Etkisiz seçeneğini deaktif etmelisiniz. İp yi proxy'e çevirmek için de uygulama ana menüsünden Hesap < İzin verme Kategorisini "Sadece izin ver" yap < Kimlik doğrulama türünü "Kullanıcı Parola" yap< ardından aynı menüde "Yeni" sekmesine bas < İstediğin kullanıcı adını ve parolayı belirle < Outgoing ip yi de vds ipsini seç < diğer ayarları manuel olarak biliyorsan elle bilmiyorsan dokunma sonrasında kaydet. Kullanmak için de cihazından proxy ekle seçeneğine girip ip: port: kullanıcıadı: şifre şeklinde ekleyebilirsin istediğin cihazda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı