En ilginç anılarınız

İlginç değil de geçen hafta dershane hocası masamın üstünde ki telefonumu alıp şifresini açmaya çalışıyordu 44 diye başlıyor dedim nasıl olsa açamaz diyordum... Açtı.

Çocukken ben anaokulunun kantininde her gün değişen servis yemekleri vardı. Benim de huyumdur hiç birisini sevmem sadece kuru fasulye pilav yerim. Sırf onun yüzüne o yemekleri yememek için tuvalete gidebilir miyim deyip kabız taklidi yapardım. Bir kere öyle yaptığım için beni buldular ve ceza olarak o gün tuvalete yasak koydular.

Çocukken ben anaokulunun kantininde her gün değişen servis yemekleri vardı. Benim de huyumdur hiç birisini sevmem sadece kuru fasulye pilav yerim. Sırf onun yüzüne o yemekleri yememek için tuvalete gidebilir miyim deyip kabız taklidi yapardım. Bir kere öyle yaptığım için beni buldular ve ceza olarak o gün tuvalete yasak koydular.
Profil fotoğrafı çok iyi yalnız technopat kuralları politik şeye izin vermiyor ben koysam ban atıyorlar böyle devam :)

İlk Okul'da bir geğirmiştim offf bir de sınıf çok konuşurken bir anda sessiz olduğu ana denk geldi hoca 2 saat dalga geçti benimle.

Bi gün okulda koridorda yürüyorum. Kantinci abla geldi "bak çocuk bak buraya. Alıyon alıyon ama ödemiyon parasını." dedi. Dedim ne alaka abla, ben kantinden bi şey almam etmem. Neyse biraz didiştik falan filan. En son beni müdüre şikayet etti. Gittim müdürün odasına. Konuştum müdürle. En son kantinin veresiye defterine baktık. Meğer benim adımda başka bir çocuğun, 3 haneli sayılarda borcu varmış. Ne zaman akla gelse tebessüm ettiren anılardandır.

Çocukken uyandığımda bazen ayaklarım tutmuyordu, ayağa kalkabilmem için biraz süre geçmesi ve bir şeyler yemem gerekirdi. Rüyamda sürekli PKK evimizi basıyor ve ben ayaklarım tutmadığından kaçamıyorum diye kabus görürdüm. Ben küçükken kamu spotları, haberler vs çok rahatsız edici ve kanlıydı (90'lı yıllar). Kalp ameliyatından sonra tamamen düzeldim ama kabuslar devam etmişti maalesef. RTÜK'ün şu anki hassasiyeti çok hoşuma gidiyor o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı