Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #51 Başınız dönene kadar sağa dönerseniz, tekrar sağa döndüğünüz kadar sola döndüğünüzde başınız dönmeyecek.
Başınız dönene kadar sağa dönerseniz, tekrar sağa döndüğünüz kadar sola döndüğünüzde başınız dönmeyecek.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #52 lrkende dedi: Bu özelliğiyle guiness rekorlar kitabı'na giren charles osborne, 1922 yılında hıçkırmaya başlamış ve 1990'a kadar 10 saniyede bir sürekli olarak hıçkırmıştır. Tuhaf hissediyorum. Psikolojim bozulmaya başladı bu bilgileri okuya okuya... Genişletmek için tıkla... Değil mi? İnsan bir tuhaf oluyor. Tabi bunları konuda "hawli" görünmek için Google amcadan bakıyoruz, o ayrı mesele. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
lrkende dedi: Bu özelliğiyle guiness rekorlar kitabı'na giren charles osborne, 1922 yılında hıçkırmaya başlamış ve 1990'a kadar 10 saniyede bir sürekli olarak hıçkırmıştır. Tuhaf hissediyorum. Psikolojim bozulmaya başladı bu bilgileri okuya okuya... Genişletmek için tıkla... Değil mi? İnsan bir tuhaf oluyor. Tabi bunları konuda "hawli" görünmek için Google amcadan bakıyoruz, o ayrı mesele.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #53 Bakkal amca dedi: Hocam bu bilginin yanlış olduğu ortaya çıktı. Bir bilgi daha: Alman bilim adamlarının yaptığı araştırma sonucunda en çok araştırmayı Alman bilim adamları yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Gözünüzü kırpmadan 30 saniye bakın. 3 noktaya (...). Sonra gözünüzü kapatın açın ya da gözünüzü hızla açıp kapatın.
Bakkal amca dedi: Hocam bu bilginin yanlış olduğu ortaya çıktı. Bir bilgi daha: Alman bilim adamlarının yaptığı araştırma sonucunda en çok araştırmayı Alman bilim adamları yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Gözünüzü kırpmadan 30 saniye bakın. 3 noktaya (...). Sonra gözünüzü kapatın açın ya da gözünüzü hızla açıp kapatın.
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Mayıs 2021 #54 Bakkal amca dedi: Değil mi? İnsan bir tuhaf oluyor. Tabi bunları konuda "hawli" görünmek için Google amcadan bakıyoruz, o ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... Kafamdan ilginç bilgi mi sallayacağım?
Bakkal amca dedi: Değil mi? İnsan bir tuhaf oluyor. Tabi bunları konuda "hawli" görünmek için Google amcadan bakıyoruz, o ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... Kafamdan ilginç bilgi mi sallayacağım?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Mayıs 2021 #55 Eğer bu mesajı okuyorsanız ve anlıyorsanız insansınız demektir, gelecekte bu durum değişebilir.
karuB_official Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2021 #56 Bir insan dirseğini yalayamaz.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #57 444065 dedi: Eki Görüntüle 1015919 Gözünüzü kırpmadan 30 saniye bakın. 3 noktaya (...). Sonra gözünüzü kapatın açın ya da gözünüzü hızla açıp kapatın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, böyle şeyler oluyor. Ben bir ara baya kafayı takmıştım.
444065 dedi: Eki Görüntüle 1015919 Gözünüzü kırpmadan 30 saniye bakın. 3 noktaya (...). Sonra gözünüzü kapatın açın ya da gözünüzü hızla açıp kapatın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, böyle şeyler oluyor. Ben bir ara baya kafayı takmıştım.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #58 karuB_official dedi: Bir insan dirseğini yalayamaz. Genişletmek için tıkla... Yalayanı görmüştüm.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #59 karuB_official dedi: Bir insan dirseğini yalayamaz. Genişletmek için tıkla... Hayır bazı insanlar yalıyor. Böyle deyince bir değişik oldu ama neyse
karuB_official dedi: Bir insan dirseğini yalayamaz. Genişletmek için tıkla... Hayır bazı insanlar yalıyor. Böyle deyince bir değişik oldu ama neyse
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #60 Bakkal amca dedi: Evet hocam, böyle şeyler oluyor. Ben bir ara baya kafayı takmıştım. Genişletmek için tıkla... Doğru, karanlıkta korkunç oluyor.
Bakkal amca dedi: Evet hocam, böyle şeyler oluyor. Ben bir ara baya kafayı takmıştım. Genişletmek için tıkla... Doğru, karanlıkta korkunç oluyor.