L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Mayıs 2021 #61 karuB_official dedi: Bir insan dirseğini yalayamaz. Genişletmek için tıkla... "Baba ben dirseğimi yalayabiliyohm." -Aykut Elmas
karuB_official dedi: Bir insan dirseğini yalayamaz. Genişletmek için tıkla... "Baba ben dirseğimi yalayabiliyohm." -Aykut Elmas
karuB_official Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2021 #62 Bu gördüğünüz şiir Yavuz Sultan Selim'e ait olup hem soldan sağa hem de yukarıdan aşağıya doğru okuduğunuzda aynı olacağını göreceksiniz. Linuxginar dedi: "Baba ben dirseğimi yalayabiliyohm." -Aykut Elmas Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış dedim. Genelde insanlar diresğini yalayamazlar. Bazı istisnalar hariç.
Bu gördüğünüz şiir Yavuz Sultan Selim'e ait olup hem soldan sağa hem de yukarıdan aşağıya doğru okuduğunuzda aynı olacağını göreceksiniz. Linuxginar dedi: "Baba ben dirseğimi yalayabiliyohm." -Aykut Elmas Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış dedim. Genelde insanlar diresğini yalayamazlar. Bazı istisnalar hariç.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #63 444065 dedi: Doğru, karanlıkta korkunç oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ya, bir de karanlık odada oturuyorum. İçim bir tuhaf oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
444065 dedi: Doğru, karanlıkta korkunç oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ya, bir de karanlık odada oturuyorum. İçim bir tuhaf oldu.
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Mayıs 2021 #64 Bugüne kadar insan vücudunda bulunmuş en büyük bağırsak solucanının 35 metre uzunluğunda olduğu gerçeğine ne demeli? Bağırsak solucanlarından çok korkuyorum açıkçası.
Bugüne kadar insan vücudunda bulunmuş en büyük bağırsak solucanının 35 metre uzunluğunda olduğu gerçeğine ne demeli? Bağırsak solucanlarından çok korkuyorum açıkçası.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #65 Bakkal amca dedi: Evet ya, bir de karanlık odada oturuyorum. İçim bir tuhaf oldu. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç gerçekten. Mona Lisa o.
Bakkal amca dedi: Evet ya, bir de karanlık odada oturuyorum. İçim bir tuhaf oldu. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç gerçekten. Mona Lisa o.
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #66 iTunes üyeliğiniz sırasında kabul ettiğiniz koşul ve hükümler doğrultusunda iTunes kullanarak nükleer silah yapmayacağınızı taahhüt etmiş oluyorsunuz.
iTunes üyeliğiniz sırasında kabul ettiğiniz koşul ve hükümler doğrultusunda iTunes kullanarak nükleer silah yapmayacağınızı taahhüt etmiş oluyorsunuz.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #67 lrkende dedi: Bugüne kadar insan vücudunda bulunmuş en büyük bağırsak solucanının 35 metre uzunluğunda olduğu gerçeğine ne demeli? Bağırsak solucanlarından çok korkuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yazınca her tarafım kaşınmaya başladı.
lrkende dedi: Bugüne kadar insan vücudunda bulunmuş en büyük bağırsak solucanının 35 metre uzunluğunda olduğu gerçeğine ne demeli? Bağırsak solucanlarından çok korkuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yazınca her tarafım kaşınmaya başladı.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #68 Jerry aslında erkekmiş. Tom and Jerry.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #69 444065 dedi: Jerry aslında erkekmiş. Tom and Jerry. Genişletmek için tıkla... Ben onu kadın sanıyordum. Hiç konuşmadığı için anlamak zor tabi ama.
444065 dedi: Jerry aslında erkekmiş. Tom and Jerry. Genişletmek için tıkla... Ben onu kadın sanıyordum. Hiç konuşmadığı için anlamak zor tabi ama.
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #70 Windows'da metin belgesine veya klasöre hiçbir zaman con adını veremezsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021