En iyi 1V1 karakteri hangisidir?

Eskiden sürekli Zed alırdım iyi oynarsan 1V1 Hero'su tabii late game da ondan güçlüleri var.

Bilgilendirici yorumların için teşekkür ederim hocam.
Hocam tam aklımdaki şeyleri yazmışsın.Gerçekten aatroxun,rhaast gibi kendini koruyabilecek bir yeteneği yok.Hayatta kalabilmesi için sürekli hasar vurup sürekli can yenilemesi gerekiyor.Rakip menzilini koruduğu müddetçe veya tutuşturla rahat outplay edebiliyor aatroxu.Ben açıkçası aatroxun rhaast gibi bir karakter olmasını beklerdim ikiside darkin sonuçta.Benim gözümde riotun yaptığı en kötü rework aatrox reworkü.

O nasıl olacak kanka?

Belki Draven, Tristana, Vayne olabilir. Sebeplerini de açıklayayım.

Draven çok yüksek hasara sahip. Halk arasında hayvan gibi hasarı var. Yetenek setinde savurma ve hareket hızı yeteneği var. Anca o şekilde, o kısacık savurma süresinde 2 Q'ya ölür.

Tristana ultisiyle Kha'yı geri ittirir, W'su ile kite için uzaklaşabilir.

Vayne R+Q ile görünmez olup Kha görünmezliğini, kendi görünmezliği ile dogelayabilir, o da şöyle olur, mesela Kha görünmez bir şekilde Vayne'e giderken Vayne de görünmez bir şekilde onun tam tersine yürüyebilir, böylece otomatik olarak mesafesi açılır. Fakat tarayıcı diye bir lanet var, belli ediyor nerede olduğunu.

Birde bunları fightta düşünmek çok zor.

Kısaca: Önde olan Kha'yı hiç bir ADC durduramaz. Birazcık CC ile durdurulabilir. Mesela Lulu W'su onu böceğe çevirir çevirmez üstüne 4 kişi çullanırsa o zaman ölür.

Konu için 1v1'de Nocturne, Mordekaiser. Şu 3'ü favorilerim. En iyisi de Morde bence.

O nasıl olacak kanka?

Kısaca: Önde olan Kha'yı hiçbir ADC durduramaz.
Eşit şartlardan bahsediyoruz. Ayrıca Xayah, Ezreal, Zeri, Varus ve Ashe ile de Kha'yı kesebilirsin. Eski suikastçı metası kalmadı maalesef.

Kha'Zix'in rahat kesebileceği ADC'ler;
  • Jinx
  • Twitch
  • Kog'Maw
  • Sivir
  • Kalista
  • Jhin
Ötesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…