En iyi 2K monitör hangisi?

Kavisli olması sorun olmaz dersen oddsey G6 öneririm.

Arkadaşın verdiği Samsung modeli benim de çok hoşuma gitti. Param yetseydi onu alırdım. İmkanıun varsa ben de tavsiye ederim.

Arkadaşın verdiği Samsung modeli benim de çok hoşuma gitti. Param yetseydi onu alırdım. İmkanıun varsa ben de tavsiye ederim.
Hocam gerçekten VA panel olması korkutuyo beni IPS daha iyi değil midir acaba?

Ayrıca baktığımda Samsung Gsync desteklemiyormuş benim nvidia kartım var

Hocam gerçekten VA panel olması korkutuyor beni IPS daha iyi değil midir acaba?

Ayrıca baktığımda Samsung G-SYNC desteklemiyormuş benim NVIDIA kartım var.

FreeSync monitörde DisplayPort ile G-Sync açılabiliyor olması lazım.

Hocam gerçekten VA panel olması korkutuyor beni IPS daha iyi değil midir acaba?

Ayrıca baktığımda Samsung G-SYNC desteklemiyormuş benim NVIDIA kartım var.

Ortalıkta gamepowera karşı yüksek negatif bakış var. O yüzden inanır mısın bilmem ama geçen senelerde kardeşimin Gamepower GPR24C1MS modelini kullandım. Samsung panel kullanmış modelde. Sıkça önerilen ASUS MSI Lenovo gibi IPS modellerin görüntü kalitesine fark atar. Birkaç ay önce 24 inç AOC IPS modelini de denedim. AOC görüntü konusunda gerçekten iyi iş çıkarıyor. Belki bu Gamepower'ın VA modeliyle kapışır bu konuda. Ama yine de Gamepower'ın verdiğim bu modeli daha iş yapıyor. Üstelik VA panel olmasına rağmen (açmayı unuutuğumuzdan) FreeSync kapalı 60 Hz de dahi pürüzsüz oynatıyordu. Kaliteli monitör dediğin böyle olmalı. Yalnız bir kusuru vardı monitörün ekran yüzeyine azıcık güneş ışığı vursa kararıyordu. Bu yüzden çekilmezdi.

Son düzenleme:
Baya bi araştırma yaptım ve galiba bu listeden LG'yi alıcam 12 ay taksitli alabilme fırsatım olduğu için aradaki fiyat farkı önemsiz ve Hardware Unboxing kanalının incelemesine göre verdim kararımı teşekkürler herkese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı