En iyi 3080 Ti ekran kartı modeli hangisi?

hazır sistem

Centipat
Daha fazla  
8000 ASUS Master 3080 Ti.

4500 Palit GeForce 3080 Ti Gaming Pro.

4500 Gainward Phoenix RTX 3080 Ti.

4500 MSI 3080 Ti Ventus 3X.

4000 galakuro 3080 Ti.

2000 Aorus 3070 Ti 8 GB.

1500 RX 6800 XT16 GB powercoler Red Devil.

Millet alabilcem ekran kartıları yukarıda yazdığı gibi. Fiyatlarını tam yazmadım sadece son 4 rakamı yazdım, fiyat farkları o kadar da yok. Sizce hangisi tercih edilmeli?
En alta fiyatları ucuz diye 2 kart daha yazdım.

3080 Ti'lerin arasında çok bir fark yok. ASUS olanı bir tık daha iyi ama fiyat farkı varsa gerek yok her türlü diğer markalarda iş görür. ARGB seviyorsan Palit olan güzel görünüyor. ASUS olanda çift HDMI çıkışı ve güç bağlantısı 8+8+8 pin şeklinde. Ayrıca çift yönlü fan var. Performans dersen ASUS ama diğer markalarda serin çalışıyor. Fiyat ne bu arada?

3080 Ti'lerin arasında çok bir fark yok. ASUS olanı bir tık daha iyi ama fiyat farkı varsa gerek yok her türlü diğer markalarda iş görür. ARGB seviyorsan Palit olan güzel görünüyor. ASUS olanda çift HDMI çıkışı ve güç bağlantısı 8+8+8 pin şeklinde. Ayrıca çift yönlü fan var. Performans dersen ASUS ama diğer markalarda serin çalışıyor. Fiyat ne bu arada?

Toplam bütçem 30.000-32.000₺. Ekran kartını ucuza alıp diğer parçalarada para kalması istiyorum. RX 6800 XT yazdığım modelle 3080 Ti arasında ne kadar fark var? FSR açık oynarım bütün oyunları neredeyse. Bir de en sıcak baktım MSI ila Gainward.

Şimdi 6800 XT üzecek birk kart değil. Az önce oyunlardaki FPS değerlerine baktımda 3080 Ti ile çoğu oyunda yüzde 10 kadar geride fakat bazı oyunlarda da denk gidebiliyor. 16 GB VRAM olması ve fiyatının daha düşük olması açıkca albenisi artırıyor.

Şimdi 6800 XT üzecek birk kart değil. Az önce oyunlardaki FPS değerlerine baktımda 3080 Ti ile çoğu oyunda yüzde 10 kadar geride fakat bazı oyunlarda da denk gidebiliyor. 16 GB VRAM olması ve fiyatının daha düşük olması açıkca albenisi artırıyor.

Bende sizin gibi düşünüyorum pazarlıkla 10.000'e indirirsem, Ryzen 7500F ile hem FSR desteği olsu hem de 16VRAM olsun ileri dönük oyunları daha açabilecek bir kart. Sizce RX 6800 XT almamı öneriyor musunuz? Birazdan diğer

Bende sizin gibi düşünüyorum pazarlıkla 10.000'e indirirsem, Ryzen 7500F ile hem FSR desteği olsu hem de 16VRAM olsun ileri dönük oyunları daha açabilecek bir kart. Sizce RX 6800 XT almamı öneriyor musunuz? Birazdan diğer
Birazdan diğer toplicam parcaları konusu açcam bakabilirsin. 1000 saniye var

6800 XT önerilmeyecek bir kart değil. Üstüne 10k gayet iyi fiyat ama tek sorun kartın sağlamlığı mining yapılmış mı? Ya da cihazda sorun var mı iyice kontrol ve test gerektiriyor. DDR5 AM5 soket diziyorsunuz galiba. 7500F gayet iyi bir işlemci ileriye dönük. Güzel ikili olacaktır.

6800 XT önerilmeyecek bir kart değil. Üstüne 10k gayet iyi fiyat ama tek sorun kartın sağlamlığı mining yapılmış mı? Ya da cihazda sorun var mı iyice kontrol ve test gerektiriyor. DDR5 AM5 soket diziyorsunuz galiba. 7500F gayet iyi bir işlemci ileriye dönük. Güzel ikili olacaktır.
Evet, eski konularda var ama birazda degiştirdim 250saniye var, şimdi yazıyorum

Kasada 3000-3800tl ye 750w alcam

RAM bunu almanı tavsiye ederim.

Anakart B serisi öneriyorum ben genelde dikkat etmen gereken ise kaç M.2 yuvası var kaç tane RAM yuvası var bunlara dikkat et.

RAM bunu almanı tavsiye ederim.

Anakart b serisi öneriyorum ben genelde dikkat etmen gereken ise kaç M.2 yuvası var kaç tane RAM yuvası var bunlara dikkat et.

B650M R de alternatif bir anakart olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı