musallat.exe
Hectopat
Başlıktaki gibi 360mm sıvı soğutma arıyorum. ASUS ROG ryujin 360mm düşündüm, tavsiye eder misiniz? Daha iyi bir sıvı soğutma var mıdır acaba önerebileceğiniz?
Sisteminizi yazarsanız belki 360 mm fazla gelebilir 240 öneririz.Başlıktaki gibi 360mm sıvı soğutma arıyorum. ASUS ROG ryujin 360mm düşündüm, tavsiye eder misiniz? Daha iyi bir sıvı soğutma var mıdır acaba önerebileceğiniz?
Sisteminizi yazarsanız belki 360 mm fazla gelebilir 240 öneririz.
360 olarak bu da iyidir:
NZXT KRAKEN X73 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA
NZXT KRAKEN X73 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RL-KRX73-01 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam ekosistem nedir?Ekosistem yapacaksanız ASUS seçebilirsiniz. He bence Galahad AIO 360 her türlü güzel bir ürün.
Başlıktaki gibi 360mm sıvı soğutma arıyorum. ASUS ROG ryujin 360mm düşündüm, tavsiye eder misiniz? Daha iyi bir sıvı soğutma var mıdır acaba önerebileceğiniz?
Sadece belirli bir markanın ürünlerine sisteminizde yer vermeniz. Şu an mesela Gigabyte ile bu dediğimi tamamen yakalayabiliyorsunuz.Hocam ekosistem nedir?
9900k güçlü bir işlemci ama 240mm onu soğutabilir eğer 360mm alacaksanız tabi ki daha iyi soğutma sağlar.i9 9900k, ASUS XI Formula Z390, 3060 Ti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.