En iyi 360mm sıvı soğutma önerisi

9900k güçlü bir işlemci ama 240mm onu soğutabilir eğer 360mm alacaksanız tabii ki daha iyi soğutma sağlar.

Kısmaya gerek yok, 32 GB RAM bile yetmeyebiliyor şu an mesela 64 veya 128 GB RAM yapmayı düşünüyorum.

Aslında bunun gibi bir şey de olabilir fakat henüz çok yeni ve pahalı. 1. versiyon ryujinlere yöneleceğim sanırım.

Kısmaya gerek yok, 32 GB RAM bile yetmeyebiliyor şu an mesela 64 veya 128 GB RAM yapmayı düşünüyorum.

Aslında bunun gibi bir şey de olabilir fakat henüz çok yeni ve pahalı. 1. versiyon ryujinlere yöneleceğim sanırım.

Benim attıklarıma bakın derim. Daha F/P. Yine de sizin tercihiniz.

Ryujin 360 II ye alternatif olabilecek bir şey arıyorum, ryujin 360 olabilir mesela, bunun gibi çok üst düzey öneriniz var mı acaba? Ekwb öneriyorlar.

Ryujin 360 II ye alternatif olabilecek bir şey arıyorum, ryujin 360 olabilir mesela, bunun gibi çok üst düzey öneriniz var mı acaba? Ekwb öneriyorlar.

360mm:

240mm:

Performans olarak aradaki farkı bilemem ancak kesinlikle daha F/P.

Arctic Liquid Freezer markasını çok fazla öneriyorlar, ryujin 360mm V1 ve V2 ile kıyaslar mısınız bir sıralama yapacak olursak nasıl olurdu? Bir de Arctic Liquid 420 diye bir ürün var onun için de yorum yapar mısınız en iyisi midir acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı