En İyi AD Carry Şampiyonları

Vayne'in ittirme skillini kullanırkene adam duvara çarparsa stunlanıyor. Bide ultiyi bastıktan sonra ilk skilli kullanıp hareket etmediğin zaman bir süre görünmez oluyosun.

Vayne'in ittirme skillini kullanırkene adam duvara çarparsa stunlanıyor. Bide ultiyi bastıktan sonra ilk skilli kullanıp hareket etmediğin zaman bir süre görünmez oluyosun.

Zaten E skillinin özelliği o. Duvara çarptırcaksın, boş yere yapmıyorlarmı o skili sinir oluyorum.

Neden Varus-Master Yi-Fiora üçlüsününden bahsetmediniz ki Bence Varus harika bir ADC şampiyonu. Kasıldıktan sonra durdurulamayan şampiyonlardan biri. Oyun başında çok sorun yaşamıyor. Millet çakmadan kuleleri indirip kaçabiliyor. Bence en iyisi Varus.

5 ay önce Vayne, Ezreal ve Corki favorilerimdi, şimdilerde Corki'yi pek sevmemeye başladım. Onun yerine Varus ilk üçüm arasına girdi. Ama hiçbir AD Carry'de Vayne'den aldığım zevki alamıyorum

Bence kesinlikle Varus özellikle Lulu ile güzel uyum sağlıyorlar, Caitlyn oyundaki en yüksek range'e sahip adc daha ne olsun.

Dravenasifi nerf yemeden önce çok iyi bir AD Carry'idi.
Varus: Dürtme potansiyali ve Ultisinin stun etkisi sayesinde iyi bir AD Carry.
Caitlyn:Range'i çok yüksek oldugundan dolayı ve Q skillinin verdiği yüksek damageden dolayı iyi bir AD Carry.
Varus:Biraz kırılgan olmasının yanında iyi bir kaçış mekanizmasına sahip olması sayesende gerçekten başa bela bir AD Carrydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…