En İyi Akaryakıt İstasyonu

EN İYİ HİZMET VE EN İYİ AKARYAKIT İSTASYONU KİMDE?

• Oy verenlerin toplamı
    103
Shell akaryatı efsanedir, Opetin ise hizmetini Shell'den iyi olmasada beğeniyorum, mavi temalı güzel.

Opet Hizmet
Opet Yakıt 'dan yana kullandım oyumu..

Fakat ankete bakınca shell neden yakıt açık ara önde

Seçeneklerde Petrol Ofisi'nin de yer alması gerekiyor bence. Hizmet olarak Shell veya Opet desem de yakıt olarak kesinlikle Petrol Ofisi. Güvendiğiniz bir istasyon bulursanız yakıtı çok iyidir.

Sırf sizin için üye oldum
Total biliyorsunuz demirören grubuna satıldı..hala yakıt konusunda dediğiniz gibi(ustanın da dediği gibi) en kalitelisi midir?

Shell performans olarak bariz çok iyidir. Fakat en son gireceğim istasyon opet tir. Motoru 2 gün sonra elime almak istemem.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Depoyu en son bir saat önce doldurdum ve motosikleti ilk aldığımdan beri bir kullanım raporu tuttum ve ortaya böyle bir sonuç çıktı gayette memnunum bu sonuçtan. Shell performans olarak gerçekten ani kalkışlarda ilk çalıştırmada iyi tabi biraz daha çok yakarak ve biraz daha az mesafe giderek ama bi noktayı es geçemem Shell'den aldığım yakıt Shell-V Power performans katkılı yakıt diğerlerinden hep standart aldım ne kadar fark eder bilmem bir de Shell'in normalini almak lazım ek olarak Opet kullandığım zaman motor daha tatlı çalışıyordu yani motordan tork anlamında daha doygun ses ve konforlu gidiş alıyordum. Bu motosiklet ile çoğunlukla işe gidiş geliş ve gezme tozma dahil 100 liraya 1-1,5 ayı rahat çıkarıyorum bir depo yani 15 litre ile katettiğim mesafe kullanıma bağlı 500-700 km arası değişiyor motosikleti yükselttiğim de bile bu motoru iş ulaşımı için satmayacağım. Konumuz motosiklet değil ama ufak ulaşım çözümleri arayanlar için bilgilendirmek istedim. Bu kullanım tablosuna bağlı olarak oylamaların çoğunlukla haklı çıktığını görmüş olduk herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 154
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…