En iyi altyapısız internet nedir?

Erayvein

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 | Rx580 8GB | 16GB 3200MHZ RAM
Çok fazla Online oyun özellikle de fut oynuyorum, eski evde sıkıntı yoktu fiber altyapı olduğu için, şu anki evde altyapı yok diye bizim internet diye bir internet aldık, pasa basıyorum adam 2 gol atınca basıyor 0 abartma. Düşük ping, ortalama download veren ucuz fiyatlı altyapisiz internet var mı? Mümkünse kotasız olsun çok indirme yapıyorum.

turkcell risktir kardeşim müşteri hizmetleri berbat internet 100 metreye kadar çekecek diyorlardı (ev küçük bu arada) karşı odaya geçiyorum çekmiyor bir ay sonra internet git gel yapmaya başladı modemin sonradan bozuk gönderildiğini öğrendim o da bitti yetmedi şimdi de taahhüt bitmesine az kaldı diye interneti kesmeye başladılar bir daha turkcell kullanmayacağımdan eminim

turkcell risktir kardeşim müşteri hizmetleri berbat internet 100 metreye kadar çekecek diyorlardı (ev küçük bu arada) karşı odaya geçiyorum çekmiyor bir ay sonra internet git gel yapmaya başladı modemin sonradan bozuk gönderildiğini öğrendim o da bitti yetmedi şimdi de taahhüt bitmesine az kaldı diye interneti kesmeye başladılar bir daha turkcell kullanmayacağımdan eminim
ne kullanmayi dusunuyorsn

Technopat Haberler

Geri
Yukarı